Vadállat 305 km/órával – Mercedes-AMG GT 63 S 4-ajtós kupé

In auto
Mercedes-AMG GT 63 S 4-ajtós kupé

Csak egy maroknyi Mercedes-AMG GT tulajdonos fogja elérni ezt a sebességet, ami azért a józanság határát súrolja még egy kifutópályán is. Az biztos, hogy küzdelem kell a végsebesség eléréséhez.

A Mercedes-AMG által korábban – az autó bemutatásakor – kiadott hivatalos számok szerint a 63 S végsebessége 315 km/h (196 mph) és mindössze 3,2 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/h-ra. Ez lenyűgöző érték, mivel ez egy négy személyes kényelmes kúpé. Az AMG Merciben a hajtásról a dupla turbós 4.0 literes V8-as motor dolgozik, ami a cég legerősebb motorja. A 630 lóerő (470 kW) és a 900 Nm nyomaték a GT 63 S-t erősebbé teszi, mint bármely Mercedes-AMG GT R volt valaha. Ugyanez a motor fogja hajtani a közelgő Black Series modellt, bár még nem tudjuk, hogy az is 4 ajtós lesz, vagy inkább egy még erősebb roadster.

Az alábbi videón látható, ahogy egy Mercedes-AMG GT 63 S 4 ajtós kúpé álló helyzetből gyorsul 305 km/h-ig. Alig maradt egy 10 km/h a jármű hivatalos csúcssebességétől.

Egyébként a német autópálya hálózaton kívül elég kevés hely van, ahol jogszerűen tesztelhető az autó végsebessége.

 

Mercedes-AMG GT 63 S 4-ajtós kupé

 

forrás: carscoops.com

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu