A nem túl szép Infiniti QX koncepció autót az Észak-Amerikai Autókiállításon fogják bemutatni

In bemutató

Az új koncepció hivatott bemutatni az Infiniti terveit egy nagy teljesítményű elektromos járművel kapcsolatban, beleértve a dizájnnyelvet is.

 

INFINITI will unveil its new QX Inspiration concept at the 2019 North American International Auto Show.

Sajnos azt kell mondanom, hogy azért, mert valami új vagy modern, még nem biztos, hogy szép. Az Infinity-től már sokkal szebb koncepciókat vagy széria autókat is láttunk. Itt az övvonalat az egekbe húzták, a kilátás így lőrés szerű és az amúgy mindig bejövő dizájn elem itt el lett túlozva. Pedig a részletek szépek, de oldalról így leginkább egy régi DAF modell jut eszembe. A keskeny ablakok az ormótlan kerekekkel játékautós külsőt kölcsönöznek a QX-nek. Gondolom, az autókiállításon megszondázzák a reakciókat, és talán azok hatására – ha másnak is hasonló lesz a véleménye – még módosítanak.

Amúgy erről a formáról azt írják, hogy jó helykihasználást tesz lehetővé. Illetve a belső kialakítása és technológiája az omotenashi vendéglátás elvét követi. De ha ilyen keskenyek az ablakok, nem tudom, hogy lesz hívogató a beltér. Ennek a belső technológiának a része még a sok vezetési segéd és a kapcsolódás a körülöttünk lévő világgal.

Az új koncepciót 2019. január 14-én mutatják be Detroitban.

You may also read!

Mercedes-AMG GT R Roadster a biztosító szivárogtatott

Mercedes-AMG GT R Roadster – a biztosító szivárogtatott

Sokan várják a legújabb Mercedes-AMG csodák megjelenését. Megszokottak a kémfotók, előfordulnak gyári szivárogtatások, most érdekes módon egy német biztosítótársaság online kalkulátorából szivárogtak ki érdekes adatok.

Read More...
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív

Read More...
Fiat Panda Cross

A Fiat Panda Cross nyerte a brit 4X4 Magazine „2019 4X4-ese” díjat. De hogy a Mount Everestre is felment…

A Panda Cross zsinórban másodjára nyerte meg a 4X4 Magazin díját. Nagyon dicsérték a Panda Cross 4X4 motorjait,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu