A nem túl szép Infiniti QX koncepció autót az Észak-Amerikai Autókiállításon fogják bemutatni

In bemutató

Az új koncepció hivatott bemutatni az Infiniti terveit egy nagy teljesítményű elektromos járművel kapcsolatban, beleértve a dizájnnyelvet is.

 

INFINITI will unveil its new QX Inspiration concept at the 2019 North American International Auto Show.

Sajnos azt kell mondanom, hogy azért, mert valami új vagy modern, még nem biztos, hogy szép. Az Infinity-től már sokkal szebb koncepciókat vagy széria autókat is láttunk. Itt az övvonalat az egekbe húzták, a kilátás így lőrés szerű és az amúgy mindig bejövő dizájn elem itt el lett túlozva. Pedig a részletek szépek, de oldalról így leginkább egy régi DAF modell jut eszembe. A keskeny ablakok az ormótlan kerekekkel játékautós külsőt kölcsönöznek a QX-nek. Gondolom, az autókiállításon megszondázzák a reakciókat, és talán azok hatására – ha másnak is hasonló lesz a véleménye – még módosítanak.

Amúgy erről a formáról azt írják, hogy jó helykihasználást tesz lehetővé. Illetve a belső kialakítása és technológiája az omotenashi vendéglátás elvét követi. De ha ilyen keskenyek az ablakok, nem tudom, hogy lesz hívogató a beltér. Ennek a belső technológiának a része még a sok vezetési segéd és a kapcsolódás a körülöttünk lévő világgal.

Az új koncepciót 2019. január 14-én mutatják be Detroitban.

You may also read!

Rebenlad Rally

Fogasy fantasztikus versennyel kezdett a Rebenland Rally-n


Nehéz, de jóhangulatú versenyen mutatkozott be Fogasy Gergely és Berendi Dávid a Ford Fiesta R5-tel.
Az osztrák

Read More...
Ha fúj a szél… az a kamiont felborító…

Ha fúj a szél… az a kamiont felborító…

Tudjuk a gyermekdalból, hogy majd József napján elmúlik a szél. Március 13-án viszont még olyan szél fújt Texas államban, hogy felborított egy kamiont. Mit tehetünk nagyon erős oldalszélben?

Read More...
Mercedes-AMG GT R Pro – Versenyre termett

Mercedes-AMG GT R Pro – Versenyre termett

A Mercedes-AMG GT R Pro a prémiumgyártó sportautói között a zászlóshajó. Az új modell már rendelhető az Egyesült Királyságban. A Pro jelzésből eredő ártöbbletből egy jól felszerelt prémiumkategóriás autót is vásárolhatnánk.

Read More...

Leave a reply: