Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

In bemutató
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív biztonsági és vezetés támogatási rendszer, az állítható fékenergia visszatermelés, valamint a korszerű infotainment rendszer.

Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Tehát túl nagy változások nincsenk, úgy néz ki, hogy a 2016 óta eladott több, mint 60.000 IONIQ-kal elégedettek a gyáriak.

Nézzük a részleteket. Tehát a SmartSense csomag része az alapfelszereltségnek és tartalmaz ütközésre figyelmeztető és megelőző egységet, sáv tartó automatikát és figyeli a sofőrt is, hogy eléggé koncentrál-e a vezetésre.

Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Opcionálisan rendelhető 10.25 colos képernyővel az audio/video navigációs rendszer hang felismerővel és online firssítéssel. Természetesen tudja az Android Auto és Apple CarPlay-t is.

Kívülről az össz változás annyi, hogy lett három új fényezés: Fluidic Metal, Electric Shadow és Liquid Sand.

Újdonság még a “zöld zóna vezetési mód”. Ennek lényege, hogy ha az IONIQ olyan területre – mondjuk belvárosba ér – ahol fontos a környezetvédelem, akkor automatikusan átkapcsol zöldebb üzemmóddba, vagyis az elektromos hajtást forszírozza. Érdekes lenne tudni, hogy a korábbi modellek nem kaphatnák-e meg ezt frissítés ként?

Illetve a KONA Electric-ből még megkapta az egy pedálos módot, mikor a gáz elvételével fékezünk, az okos fékenergia visszatermelést és az ECO+ módot.

You may also read!

Nem is annyira környezetbarát az elektromos autó


Az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez Németországban a müncheni egyetem ifo

Read More...
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komárom Rednex

Amerikai autó? Augusztus? Komárom!

Idén rendezik a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melynek díszvendége az amerikai folk legendás alakja, a Rednex lesz. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex.

Read More...
Csomós Mixi Nagy Attila Eger Rallye

Csomós Mixi: Kifizetődőnek bizonyult az új mentalitásunk

Csomós Mixi és Nagy Attila a kurtán-furcsán alakult tavalyi szezonja után, az Eger Rallye-n bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2-ben szerzett bajnoki címüket, és az elmúlt évben csak véletlenül futottak vakvágányra.

Read More...

Leave a reply: