Itt a Hyundai Ioniq hibrid és Plug-in hibrid modellfrissített változata

In bemutató
Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Mi új a második genrációs IONIQ Hybrid és Plug-in-Hibrid-ben? A tovább fejlesztett Bluelink telematic szolgáltatás, a SmartSense aktív biztonsági és vezetés támogatási rendszer, az állítható fékenergia visszatermelés, valamint a korszerű infotainment rendszer.

Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Tehát túl nagy változások nincsenk, úgy néz ki, hogy a 2016 óta eladott több, mint 60.000 IONIQ-kal elégedettek a gyáriak.

Nézzük a részleteket. Tehát a SmartSense csomag része az alapfelszereltségnek és tartalmaz ütközésre figyelmeztető és megelőző egységet, sáv tartó automatikát és figyeli a sofőrt is, hogy eléggé koncentrál-e a vezetésre.

Hyundai Ioniq Plug-in hibrid modellfrissített változata

Opcionálisan rendelhető 10.25 colos képernyővel az audio/video navigációs rendszer hang felismerővel és online firssítéssel. Természetesen tudja az Android Auto és Apple CarPlay-t is.

Kívülről az össz változás annyi, hogy lett három új fényezés: Fluidic Metal, Electric Shadow és Liquid Sand.

Újdonság még a “zöld zóna vezetési mód”. Ennek lényege, hogy ha az IONIQ olyan területre – mondjuk belvárosba ér – ahol fontos a környezetvédelem, akkor automatikusan átkapcsol zöldebb üzemmóddba, vagyis az elektromos hajtást forszírozza. Érdekes lenne tudni, hogy a korábbi modellek nem kaphatnák-e meg ezt frissítés ként?

Illetve a KONA Electric-ből még megkapta az egy pedálos módot, mikor a gáz elvételével fékezünk, az okos fékenergia visszatermelést és az ECO+ módot.

You may also read!

Mazda CX-30 közeledik

Mazda CX-30 közeledik

Az európai piacra szánt új, 2020-as modell évű Mazda CX-30 értékesítése idén nyáron kezdődik. Az autógyártó a piaci érdeklődés felkeltésére kiadott egy fotógyűjteményt, amely részletesen bemutatja a kompakt SUV-t.

Read More...
RALLY INTERNAZIONALE DEL CASENTINO Juhász Csabi

Kategóriagyőzelem a Casentino ralin

A 39. RALLY INTERNAZIONALE DEL CASENTINO ralin vett részt Juhász Csabi szinte már törzsversenyzőként a testvérével, Zsoltival ahol kategóriagyőzelmet szereztek.

Read More...
TAXI4 Veszprém Rallye Ritmus ASE Klausz Kristóf Csányi Botond

Defekt után defekt!

Nem úgy sikerült a 26. TAXI4 Veszprém Rallye a Ritmus ASE párosának, Klausz Kristófnak és Csányi Botondnak, ahogy szerettük volna, és amiben reménykedtünk a kvalifikáció után, ahol a 3. helyet szerezték meg a jóval tapasztaltabb mezőnyben. A másnapi eredmények sem voltak rosszak, de aztán 2 defekt visszavette őket, majd egy elektromos hiba miatt kiállni is kényszerültek.

Read More...

Leave a reply: