Az Infiniti QX60 és QX80 is gazdaságossági díjat kapott a Kelley Blue Book-tól

In hír
Infiniti QX60 és QX80

Két Infiniti modellt, a QX60 és a QX80-at is díjazta az USA-ban a Kelley Blue Book az 5 évre vetített költségeket illetően. Az Infiniti QX60 a luxus mid-size SUV/Crossover, a QX80 pedig a luxus full-size  SUV/Crossover kategóriában kapott díjat.

A Kelley Blue Book azt vizsgálja, hogy 5 évre vetítve mennyi a költsége az újonnan vásárolt autónak a tulajdonos részére. Figyelembe veszik az autó értékcsökkenését, az üzemanyag, finanszírozási és biztosítási költségeket, karbantartási és javítási díjakat.

A Kelley Blue Book információit a kbb.com találhatóak és az a céljuk, hogy segítség az új és használt autók vásárlóit a döntésükben. Ezen az oldalon egy ilyen siker, mint amit a két Infiniti modell elért, komoly piaci lépéselőnyt jelentenek.

Infiniti QX60 és QX80

A nagyon népszerű QX60 mind a luxus, mind a praktikum területén jól vizsgázott kombinálva a család centrikusságot és a remek külső és belső dizájnt. A harmadik üléssor és a bőséges belső tér mind a vásárlók kedvére szolgál.

Az Infiniti zászlóshajója, a QX80 belseje még finomabb lett az elődjénél, hatalmas a beltér és nagyon minőségi kézzel megmunkált anyaghasználat. A biztonságot többek között a továbbfejlesztett vezetési segédek szolgálják. A futómű inkább kényelem orientált, a Hidraulikus Body Motion Control technológiával a QX80 úgy suhan át a bukkanókon, mintha repülne.

You may also read!

Rebenlad Rally

Fogasy fantasztikus versennyel kezdett a Rebenland Rally-n


Nehéz, de jóhangulatú versenyen mutatkozott be Fogasy Gergely és Berendi Dávid a Ford Fiesta R5-tel.
Az osztrák

Read More...
Ha fúj a szél… az a kamiont felborító…

Ha fúj a szél… az a kamiont felborító…

Tudjuk a gyermekdalból, hogy majd József napján elmúlik a szél. Március 13-án viszont még olyan szél fújt Texas államban, hogy felborított egy kamiont. Mit tehetünk nagyon erős oldalszélben?

Read More...
Mercedes-AMG GT R Pro – Versenyre termett

Mercedes-AMG GT R Pro – Versenyre termett

A Mercedes-AMG GT R Pro a prémiumgyártó sportautói között a zászlóshajó. Az új modell már rendelhető az Egyesült Királyságban. A Pro jelzésből eredő ártöbbletből egy jól felszerelt prémiumkategóriás autót is vásárolhatnánk.

Read More...

Leave a reply: