A Bentley Continental GT-t indít a Pikes Peak felfutón

In sport
Bentley Continental GT a Pikes Peak-en

A Bentley a Bentayga sikerén felbuzdulva 2019 június 30-án egy Continental GT-t indít a Colorado Springs-i felfutó 156 kanyart tartamazó hegyi pályáján.

A Continental GT sofőrje Rhys Millen’s kétszeres bajnok lesz, aki a W12-es 626 lóerejét terelgetve méltán bízhat benne, hogy elhódítja a szériaautók rekordját. A kézzel összefűzött motor csúcsnyomatéka 900 Nm, aminek turbólyukát kettős megfúvású turbófeltöltők minimalizálják.

Bentley Continental GT a Pikes Peak-en

Rhys így kommentálta a nevezést: „Amikor meghallottam, hogy a Bentley másodszor is nevezni akar a Pikes Peak-en, könnyű volt eldönteni, hogy újra együtt dolgozzunk. A Continetal GT és a W12-ese tökéletes platformot biztosít az új rekordkísérlethez és nagyon várom, hogy újra részt vegyek a Bentley Motorsport csapat munkájában az autó előkészítésében.”

A Continental GT elég erős túraautó, hogy jót lehessen vele autózni, ha pedig a Pikes Peak-en indul, a Bentley néhány napra a média rivaldafényébe is kerül.

You may also read!

Nem is annyira környezetbarát az elektromos autó


Az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez Németországban a müncheni egyetem ifo

Read More...
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komárom Rednex

Amerikai autó? Augusztus? Komárom!

Idén rendezik a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melynek díszvendége az amerikai folk legendás alakja, a Rednex lesz. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex.

Read More...
Csomós Mixi Nagy Attila Eger Rallye

Csomós Mixi: Kifizetődőnek bizonyult az új mentalitásunk

Csomós Mixi és Nagy Attila a kurtán-furcsán alakult tavalyi szezonja után, az Eger Rallye-n bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2-ben szerzett bajnoki címüket, és az elmúlt évben csak véletlenül futottak vakvágányra.

Read More...

Leave a reply: