20 éves a Harley-Davidson Budapest

In hír
20 éves a Harley-Davidson Budapest

Teszthétvégével, születésnappal és szezonnyitó ünnepséggel indítja a szezont a Harley-Davidson. Csillogó vasparipákkal és születésnapi meglepetésekkel várják a kétkerekűek kedvelőit április első két hétvégéjén.

20 éves a Harley-Davidson Budapest

Te is szívesen nyeregbe pattannál? Akkor ott a helyed!

A Harley-Davidson tesztkamionja április 13-14 között lesz Budapesten. A legújabb 2019-es modellek várják a motorozni vágyókat a Harley On Tour elnevezésű teszthétvégén. 23 legendás motorkerékpárt próbálhatnak ki az érdeklődők a sportos, vagány Sportsterektől a bitang jó Softail modelleken át egészen a nagy túramotorokig. A tesztvezetés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezéshez és további információért kattintson ide.  Az esemény Facebook oldala itt érhető el.

 

20 éves a Harley-Davidson Budapest

 

A Harley-Davidson Budapest 20. születésnapja alkalmából ünnepi köntösbe öltöztetik a már hagyománynak számító szezonnyitó összejövetelt. Nagy motoros felvonulással, élő koncerttel, finom ebéddel, akciókkal és számos meglepetéssel készülnek. Az esemény időpontja április 6. szombat, melyre szeretettel várják az érdeklődőket, motorosokat, hiszen mindenkiben van egy kis Harley… A szezonnyitó rendezvény Facebook oldala itt érhető el.

20 éves a Harley-Davidson Budapest
(C)Harley-Davidson

You may also read!

Nem is annyira környezetbarát az elektromos autó


Az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez Németországban a müncheni egyetem ifo

Read More...
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komárom Rednex

Amerikai autó? Augusztus? Komárom!

Idén rendezik a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melynek díszvendége az amerikai folk legendás alakja, a Rednex lesz. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex.

Read More...
Csomós Mixi Nagy Attila Eger Rallye

Csomós Mixi: Kifizetődőnek bizonyult az új mentalitásunk

Csomós Mixi és Nagy Attila a kurtán-furcsán alakult tavalyi szezonja után, az Eger Rallye-n bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2-ben szerzett bajnoki címüket, és az elmúlt évben csak véletlenül futottak vakvágányra.

Read More...

Leave a reply: