Fiat Panda Hawaii – áprilisi tréfa?

In hír
Fiat Panda Hawaii – áprilisi tréfa?

Tartanunk kell az április elsejei autó bemutatóktól? A Fiat áprilisi tréfája idén a Panda Hawaii Edition limitált szériás modell.

A Gyíkarcok (The Inbetweeners) című 2008 és 2010 között készült TV sorozat ünnepelt sztárja volt az érdekes megjelenésű Fiat Cinquecento. A sárga színű autó piros ajtajával a sonkával és ananásszal ízesített pizzára emlékeztetett.

A Fiat Panda Hawaii egyértelműen utal a Simon Cooper féle brit sitcomban hajtott egykori modellre. A korhűség jegyében fekete műanyag lökhárítóval és kazettás magnóval van felszerelve. A 38 lóerős 899 cm3 –es motor nem egy erőgép, ezzel is emlékeztet a Cinquecentóra.

 

Fiat Panda Hawaii – áprilisi tréfa?

 

A Fiat elébe megy a 130 km/h-s korlátozásnak és olyan autót készített, amely nem hagyja, hogy veszélyes sebességre gyorsuljon. A Panda Hawaii célcsoportja így a kezdő, tizenéves vezetők köre, akik ingyenes biztosítást is kapnak.

Az autóból 1419 darab készül, és a szerény biztonsági felszerelések listáját is vicces fogalmakkal illették. Az autók ütközés védelme hatásos a mókusokkal szemben, és megvédik a víz felé tartó kétéltű állatokat is.

“A Panda Hawaii tökéletes a fiatal férfiak számára, mivel nemcsak olcsó, hanem a hölgyeket is vonzza” – mondta Buffo D’Aprile, a Fiat szóvivője. “Miért ne akarnának a fiatalok egy ikonikus, majdnem veterán autóval utazni? Piackutatásaink alapján nagy az érdeklődés, és nem kétséges, hogy aaz összes példányt eladják az értékesítés első napján, ami április 1.”

A Fiat az első 14 vevőnek négy ingyen jegyet ad a London melletti Thorpe Park vidámpark hullámvasútjára, annak is az első sorába.

 

forrás: carscoops.com

You may also read!

Rallye2 Székesfehérvár Csomós Mixi

Csomós Mixi: Nem volt taktika, csak padlógáz!!!

Csomós Mixi és Nagy Attila Székesfehérváron sem feledte el az idei évre megfogalmazott taktikáját, de jócskán engedtek az elveikből. Gigászi csatákat vívtak, olykor-olykor meleg helyzetekbe keveredtek, de összességében jól sikerült a legutóbbi futamuk, hiszen meg tudták őrizni a vezető pozíciót a bajnokságban, három értékelésben is ezüstérmet szereztek a királyok városában.

Read More...
TAXi4 Székesfehérvár Rally Kronome Ákos

Gondok, felszabadultság, második hely

Interjú Kronome Ákos autóversenyzővel a TAXi4 Székesfehérvár Rally után.

Read More...
Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Folytatódik a Mustang Bullitt gyártása

Sokat várt Európa a Ford Mustangra, a Ford azonban nem várta, hogy a Bullitt változat annyira sikeres lesz az öreg kontinensen. Most válaszul az európai vevők bizalmára a 2020-as modellévben is gyártani fogják.

Read More...

Leave a reply: