Fiat Panda Hawaii – áprilisi tréfa?

In hír
Fiat Panda Hawaii – áprilisi tréfa?

Tartanunk kell az április elsejei autó bemutatóktól? A Fiat áprilisi tréfája idén a Panda Hawaii Edition limitált szériás modell.

A Gyíkarcok (The Inbetweeners) című 2008 és 2010 között készült TV sorozat ünnepelt sztárja volt az érdekes megjelenésű Fiat Cinquecento. A sárga színű autó piros ajtajával a sonkával és ananásszal ízesített pizzára emlékeztetett.

A Fiat Panda Hawaii egyértelműen utal a Simon Cooper féle brit sitcomban hajtott egykori modellre. A korhűség jegyében fekete műanyag lökhárítóval és kazettás magnóval van felszerelve. A 38 lóerős 899 cm3 –es motor nem egy erőgép, ezzel is emlékeztet a Cinquecentóra.

 

Fiat Panda Hawaii – áprilisi tréfa?

 

A Fiat elébe megy a 130 km/h-s korlátozásnak és olyan autót készített, amely nem hagyja, hogy veszélyes sebességre gyorsuljon. A Panda Hawaii célcsoportja így a kezdő, tizenéves vezetők köre, akik ingyenes biztosítást is kapnak.

Az autóból 1419 darab készül, és a szerény biztonsági felszerelések listáját is vicces fogalmakkal illették. Az autók ütközés védelme hatásos a mókusokkal szemben, és megvédik a víz felé tartó kétéltű állatokat is.

“A Panda Hawaii tökéletes a fiatal férfiak számára, mivel nemcsak olcsó, hanem a hölgyeket is vonzza” – mondta Buffo D’Aprile, a Fiat szóvivője. “Miért ne akarnának a fiatalok egy ikonikus, majdnem veterán autóval utazni? Piackutatásaink alapján nagy az érdeklődés, és nem kétséges, hogy aaz összes példányt eladják az értékesítés első napján, ami április 1.”

A Fiat az első 14 vevőnek négy ingyen jegyet ad a London melletti Thorpe Park vidámpark hullámvasútjára, annak is az első sorába.

 

forrás: carscoops.com

You may also read!

Nem is annyira környezetbarát az elektromos autó


Az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez Németországban a müncheni egyetem ifo

Read More...
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komárom Rednex

Amerikai autó? Augusztus? Komárom!

Idén rendezik a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melynek díszvendége az amerikai folk legendás alakja, a Rednex lesz. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex.

Read More...
Csomós Mixi Nagy Attila Eger Rallye

Csomós Mixi: Kifizetődőnek bizonyult az új mentalitásunk

Csomós Mixi és Nagy Attila a kurtán-furcsán alakult tavalyi szezonja után, az Eger Rallye-n bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2-ben szerzett bajnoki címüket, és az elmúlt évben csak véletlenül futottak vakvágányra.

Read More...

Leave a reply: