fbpx

Fiat Panda Hawaii – áprilisi tréfa?

In hír
Fiat Panda Hawaii – áprilisi tréfa?

Tartanunk kell az április elsejei autó bemutatóktól? A Fiat áprilisi tréfája idén a Panda Hawaii Edition limitált szériás modell.

A Gyíkarcok (The Inbetweeners) című 2008 és 2010 között készült TV sorozat ünnepelt sztárja volt az érdekes megjelenésű Fiat Cinquecento. A sárga színű autó piros ajtajával a sonkával és ananásszal ízesített pizzára emlékeztetett.

A Fiat Panda Hawaii egyértelműen utal a Simon Cooper féle brit sitcomban hajtott egykori modellre. A korhűség jegyében fekete műanyag lökhárítóval és kazettás magnóval van felszerelve. A 38 lóerős 899 cm3 –es motor nem egy erőgép, ezzel is emlékeztet a Cinquecentóra.

 

Fiat Panda Hawaii – áprilisi tréfa?

 

A Fiat elébe megy a 130 km/h-s korlátozásnak és olyan autót készített, amely nem hagyja, hogy veszélyes sebességre gyorsuljon. A Panda Hawaii célcsoportja így a kezdő, tizenéves vezetők köre, akik ingyenes biztosítást is kapnak.

Az autóból 1419 darab készül, és a szerény biztonsági felszerelések listáját is vicces fogalmakkal illették. Az autók ütközés védelme hatásos a mókusokkal szemben, és megvédik a víz felé tartó kétéltű állatokat is.

“A Panda Hawaii tökéletes a fiatal férfiak számára, mivel nemcsak olcsó, hanem a hölgyeket is vonzza” – mondta Buffo D’Aprile, a Fiat szóvivője. “Miért ne akarnának a fiatalok egy ikonikus, majdnem veterán autóval utazni? Piackutatásaink alapján nagy az érdeklődés, és nem kétséges, hogy aaz összes példányt eladják az értékesítés első napján, ami április 1.”

A Fiat az első 14 vevőnek négy ingyen jegyet ad a London melletti Thorpe Park vidámpark hullámvasútjára, annak is az első sorába.

 

forrás: carscoops.com

You may also read!

kigyulladt egy Porshce Taycan

Lángok martaléka lett egy elektromos Porsche Taycan

Vasárnap egy floridai garázsban kigyulladt egy Porshce Taycan, a tűz nem csak az autóban, de az épületben is komoly

Read More...
Mercedes GLA

Megérkezett a vadonatúj Mercedes GLA Magyarországra

Már nálunk is rendelhető a 2019 végén bemutatott kompakt crossover modell A Mercedes 2013-ban leplezte le a kompakt szabadidő-autók piacán

Read More...
DS 3 Crossback teszt

DS 3 Crossback teszt – üvöltő extravagancia

A Citroen prémium márkája a DS, ennek kisebbik SUV típusát, a DS 3 Crossbacket tesztelhettük. Az autó megjelenése igazán

Read More...

Leave a reply: