Renault City K-ZE a villamos SUV

In elektromos, hír
Renault City K-ZE a villamos SUV

A Renault bejelentette, hogy a jövő héten induló Shanghai Autószalonon hivatalosan is bemutatja a városi elektromos crossoverét, a K-ZE modellt.

Renault City K-ZE a villamos SUV

A K-ZE koncepció autóként a tavaly őszi Párizsi Autószalonon mutatkozott be, mint a márka első villamos járműve. Elsődlegesen a kínai piacra szántak, de végül más piacokon is értékesíteni fogják.

További részleteket április 16-án, helyi idő szerint 10:20-kor tudhatunk meg, amikor a Renault sajtótájékoztatóján hivatalosan is bemutatják. Tudjuk azonban, hogy a gyártás az e-GT New Energy Automotive Co. üzemében lesz, ami a Nissan és a Dongfeng közös vállalata.

Renault City K-ZE a villamos SUV

A K-ZE tanulmány a Kwid formájára hasonlít, exkluzív első és hátsó dizájnelemekkel, valamint kéttónusú fényezéssel. A K-ZE elektromos hajtóműve még nem ismert. De a Renault-Nissan együttműködésből kiindulva a Nissan Leaf jellemzőit feltételezzük. Ez 250 km-es NEDC szabvány szerinti hatótávot jelent, ami a valóságban inkább 200 km. Az autó próbál nyitni a tömegek felé, az alacsonyabb ár gyengébb felszerelést jelenthet, de a City K-ZE is tartalmaz majd információs és szórakoztató rendszert, navigációt és tolató kamerát.

Renault City K-ZE a villamos SUV
A fotó a tavalyi párizsi autószalonon készült

forrás: carscoops.com

You may also read!

Nem is annyira környezetbarát az elektromos autó


Az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez Németországban a müncheni egyetem ifo

Read More...
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komárom Rednex

Amerikai autó? Augusztus? Komárom!

Idén rendezik a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melynek díszvendége az amerikai folk legendás alakja, a Rednex lesz. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex.

Read More...
Csomós Mixi Nagy Attila Eger Rallye

Csomós Mixi: Kifizetődőnek bizonyult az új mentalitásunk

Csomós Mixi és Nagy Attila a kurtán-furcsán alakult tavalyi szezonja után, az Eger Rallye-n bebizonyította, hogy nem a hangyák hordták össze nekik a Rallye2-ben szerzett bajnoki címüket, és az elmúlt évben csak véletlenül futottak vakvágányra.

Read More...

Leave a reply: