Toyota Hilux 2019 speciális kiadás

In hír

A Toyota egy különleges Hilux pickupot hoz a Birminghami 2019-es kereskedelmi járművet bemutató rendezvényre, amely április 30-tól május 2-ig tart.

Az autógyár azt mondja, az új modell „tükrözi az európai értékesítés folyamatos növekedését a Toyota elismert pick-up-jának életmódválasztásként.” A Hilux 2019-es különleges kiadásnak köszönhetően az új változat exkluzív külső és belsőépítészeti jellemzőkkel rendelkezik mind a Double Cab, mind az Extra Kabin modellek esetében.

Külső részen a speciális Hilux sport fekete és sötét szürke komponensek helyezkednek el, mint a első felső rács, a ködlámpa keret, az ajtó és a hátsó ajtó fogantyú, a tükörfedelek, valamint a hátsó lökhárító sarkok. 

Különlegességek

A Hilux 2019 Special Edition egy fekete-fehér belsőt, króm műszerfalat tartalmaz, és zongorafekete betéteket tartalmaz a kormánykeréken, a sebességváltón . Egyedülálló a fehér háttérrel rendelkező műszerfal, és a központi TFT képernyőn megjelenő Hilux 2019 Special Edition animáció, amikor a gyújtás be van kapcsolva.

Modellspecifikus a kulcs, mivel egy sziluettet tartalmaz a teherautó külső kialakításáról. Mint minden Hilux modellnél, a Toyota Safety Sense biztonsági csomag a speciális kiadás változatban is elérhető. Olyan funkciókat tartalmaz, mint például az ütközést megelőző rendszer (PCS) napi és éjszakai gyalogos észleléssel és nappali kerékpáros érzékeléssel, nagysebességű adaptív sebességtartó automatika (ACC), útjelzési segédprogram (RSA) és sávos távvezérlés (LDA), a fék által indukált kormánymű.

A Hilux 2019 Special Edition egész Európában augusztusban kerül értékesítésre, egy továbbfejlesztett Hilux modellcsalád részeként.

A Toyota azonban nem megy bele a Hilux modellek frissítéseinek mély részletezésébe.


Forrás: carscoops.com

You may also read!

Nyolc hónapja zsugorodik az európai újautó-piac


Látszik, hogy a bajok most a nagy nyugati piacokon vannak, így hiába is teljesít a mi régiónk még

Read More...
25. HELL Miskolc Rallye

Jó pörgős verseny volt! – Interjú Poczang Valér navigátorral a 25. HELL Miskolc Rallye után.
HELL Miskolc Rallye 2019. 05. 02. Parkánszki Balázs – Poczang Valér Lada 2105 Dynamic Rally Team

Read More...

Bemutatta a Volvo kínai tulajdonosa a saját hibrid SUV-ját


A kínai Geely egyre többször okoz kellemes meglepetést, egyre versenyképesebbnek tűnnek termékei a német, a japán és a

Read More...

Leave a reply: