Toyota Hilux 2019 speciális kiadás

In hír

A Toyota egy különleges Hilux pickupot hoz a Birminghami 2019-es kereskedelmi járművet bemutató rendezvényre, amely április 30-tól május 2-ig tart.

Az autógyár azt mondja, az új modell „tükrözi az európai értékesítés folyamatos növekedését a Toyota elismert pick-up-jának életmódválasztásként.” A Hilux 2019-es különleges kiadásnak köszönhetően az új változat exkluzív külső és belsőépítészeti jellemzőkkel rendelkezik mind a Double Cab, mind az Extra Kabin modellek esetében.

Külső részen a speciális Hilux sport fekete és sötét szürke komponensek helyezkednek el, mint a első felső rács, a ködlámpa keret, az ajtó és a hátsó ajtó fogantyú, a tükörfedelek, valamint a hátsó lökhárító sarkok. 

Különlegességek

A Hilux 2019 Special Edition egy fekete-fehér belsőt, króm műszerfalat tartalmaz, és zongorafekete betéteket tartalmaz a kormánykeréken, a sebességváltón . Egyedülálló a fehér háttérrel rendelkező műszerfal, és a központi TFT képernyőn megjelenő Hilux 2019 Special Edition animáció, amikor a gyújtás be van kapcsolva.

Modellspecifikus a kulcs, mivel egy sziluettet tartalmaz a teherautó külső kialakításáról. Mint minden Hilux modellnél, a Toyota Safety Sense biztonsági csomag a speciális kiadás változatban is elérhető. Olyan funkciókat tartalmaz, mint például az ütközést megelőző rendszer (PCS) napi és éjszakai gyalogos észleléssel és nappali kerékpáros érzékeléssel, nagysebességű adaptív sebességtartó automatika (ACC), útjelzési segédprogram (RSA) és sávos távvezérlés (LDA), a fék által indukált kormánymű.

A Hilux 2019 Special Edition egész Európában augusztusban kerül értékesítésre, egy továbbfejlesztett Hilux modellcsalád részeként.

A Toyota azonban nem megy bele a Hilux modellek frissítéseinek mély részletezésébe.


Forrás: carscoops.com

You may also read!

Juhász Csaba Juhász Zsolt Mitropa Rallye Nova Gorica

Nehéz versenyre számítok

Szeptember 19-21-én a 8. Nova Gorica ralin láthatjuk versenyautóban ismét a Juhász Csaba - Juhász Zsolt testvérpárt.

Read More...

Ontják magukból az autókat a román gyárak


Dübörög a gyártás Romániában
Az első nyolc hónapban 4,57 százalékkal bővült a román járműgyártás az egy évvel korábbihoz

Read More...
Fogasy Gergely Berendi Dávid Mitropa Kupa Nova Goricia Rally WRC2

Fogasy sztármezőnyben

Igazi sztárparádé várható a szlovéniai Nova Goricia Ralin, a Mitropa Kupa hetedik állomásán, amely a szlovén és a horvát nemzeti bajnokság mellett a Central Rally Trophynak is futama.

Read More...

Leave a reply: