Michelisz Norbert nagyon várja a hétvégi WTCR futamot a Hungaroringen

In sport
Michelisz Norbert a Hungaroringen

A BRC Racing Team – aminek Michelisz Norbert is tagja – komoly reményekkel érkezik Magyarországra, a 2019-es WTCR bajnokság második fordulójára, Mogyoródra. A csapat szeretne minél több pontot szerezni kiszámítható teljesítménnyel a Hungaroringen a Hyundai i30 N TCR-eket terelgetve.

Michelisz Norbert a Hungaroringen

Legutóbb Marokkóban, a szezon első fordulóján Gabriele Tarquini győzni tudott a második futamon, jelenleg a harmadik a tabellán, Michelisz a 12. helyen végzett. A BRC Hyundai N Squadra Corse szintén a harmadik a csapatversenyben.

A BRC Racing Team most már a Hungaroringre koncentrál, ahol Norbert a WTCR körrekordot tartja, amit tavaly állított fel.

A hétvégén pénteken szabad edzéssel kezdenek, szombaton lesz edzés, kvalifikáció és az első verseny (12 körös), vasárnap pedig a második kvalifikációra, egy 12 körös és egy 15 körös versenyre fog sor kerülni.

Michelisz Norbert a Hungaroringen

„Magyarország számomra a legspeciálisabb szakasza az évnek. Mindig elképesztő a hazai szurkolók előtt versenyezni. Bízom a jó eredményben, úgy gondolom, rendelkezünk a megfelelő csomaggal, és tavaly is nagyon erősek voltunk. Remélem, nagyon sok támogatást fogunk kapni ezen a hétvégén!” – mondta Michelisz Norbert.

A magyar versenyek időpontjai:

1 verseny: szombat április 27. 15:15 – 15:45 CEST (12 kör)
2 verseny: vasárnap április 28 15:30 – 16:00 CEST (12 kör)
3 verseny: vasárnap április 28 17:00 – 17:35 CEST (15 kör)

You may also read!

endurocross

Hertlik Donoven: újabb második hely, ezúttal végre problémamentesen!

Kategóriájában szerzett újabb második hellyel egyre közelebb kerül álmaihoz a 2022-es endurocross Magyar Bajnokságban Hertlik Donoven. A korábbi háromszoros

Read More...
drágul az üzemanyag

Péntektől emelkedik az üzemanyagok piaci ára

Péntektől a benzin és a gázolaj beszerzési ára is emelkedik bruttó 4-4 forinttal. Ez azt jelenti, hogy a piaci

Read More...
R5 Turbo 3E

Közönségdíjas az R5 Turbo 3E a 2022-es Arts & Elegance Concours-on

Az R5 Turbo 3E elnyerte a 2022-es Art & Elegance concours közönségdíját, a kiállítást 2022.09.25-én Chantilly-ben tartották Franciaországban. Az R5

Read More...