Az online piac fokozódik

In hír
Az online piac fokozódik ADESA KAR COTW

A nyár tombol, de nincs uborkaszezon. A hazai online autóértékesítés állóvizébe nagyobb követ dobtak, várjuk a hullámokat. Az új szereplő ADESA Europe néven az amerikai KAR és az európai CarsOnTheWeb integrációjából született.

A használt gépjárművek online nagykereskedelmi értékesítésére szakosodott amerikai KAR Auction Services Inc. 2019. június 26-án indította magyarul is elérhető digitális aukciós oldalát, a belga CarsOnTheWeb (COTW) platformján. A KAR 2019 februárjában felvásárolta a COTW-t, amely mára a KAR vállalatcsoport integrált része lett. Az ADESA Europe márkával a KAR Észak-Amerika és Nagy-Britannia után immár az európai kontinensen is kamatoztathatja nemzetközi hírnevét és ismertségét. Az ADESA Europe a COTW ügyfeleinek a jövőben is hatékony platformot biztosít a használt gépjárművek árveréses nagykereskedelmi értékesítéséhez. Az online piactér hatékonyan kapcsolja össze az eredeti gyártókat, a flottatulajdonosokat, a nagykereskedőket és a márkakereskedőket több mint ötven országban.

Az online piac fokozódik ADESA KAR COTW

„Az ADESA Észak-Amerikában és Nagy-Britanniában már jól ismert márka, a CarsOnTheWeb pedig Európa vezető nemzetközi jármű-újraértékesítési platformja” – emelte ki Benjamin Skuy, a KAR nemzetközi piacokért és stratégiai kezdeményezésekért felelős ügyvezető alelnöke. „Fontos volt, hogy a CarsOnTheWeb platformot integráljuk a KAR vállalatcsoportba, és ezt a feladatot az ADESA márka európai bevezetésével oldottuk meg. A KAR járműtechnológiai háttere, adatai, kiegészítő szolgáltatásai és erős iparági kapcsolathálója biztos alapot nyújt ahhoz, hogy az ADESA Europe az európai piac élenjáró szereplője és katalizátora legyen.”

Az ADESA Europe márkát minden olyan piacon bevezetik, ahol értékesítési tevékenység folyik, így Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában és Spanyolországban.

„Már most érezzük új anyavállalatunk, a KAR jó hírnevének előnyeit, és igazi ADESA márkaként továbbfejleszthetjük bevált, már ma is nyereséges üzleti modellünket” – véli Johan Meyssen, az ADESA Europe vezérigazgatója. „ADESA Europe-ként képesek vagyunk zökkenőmentes, hatékony és összekapcsolt szolgáltatásokat kínálni nemzetközi szinten, miközben töretlenül növekszünk és fejlődünk.”

Az online piac fokozódik ADESA KAR COTW

Az ADESA Europe európai értékesítők és vásárlók számára nyújt különféle aukciós, szállítási, finanszírozási és egyéb támogatási szolgáltatást. A vállalat online és mobiltelefonos applikációi 19 nyelven, köztük magyarul is elérhetők, és a valós idejű keresés mellett ajánlattételi, fizetési és szállításütemezési funkciókat is kínálnak. Az ADESA Europe teljes körű, az adótörvényeknek megfelelő fizetési, bizonylatolási és értékesítés utáni folyamatokat biztosít, amelyek megkönnyítik a tranzakciók 97 százalékát kitevő, határokon átnyúló eladásokat.

You may also read!

Porsche 356 RSR

Tisztelet a sebességnek!

Rod Emory a Porsche 356 modellek szakértője egy nagyszabású autóépítést és annak eredményét mutatja be.

Read More...
Farkas Kálmán 26. TAXI4 Veszprém Rali

Végre szeretjük a murvát!

Interjú Farkas Kálmán csapatvezetővel a 26. TAXI4 Veszprém Rali után.

Read More...
Mazda CX-30 közeledik

Mazda CX-30 közeledik

Az európai piacra szánt új, 2020-as modell évű Mazda CX-30 értékesítése idén nyáron kezdődik. Az autógyártó a piaci érdeklődés felkeltésére kiadott egy fotógyűjteményt, amely részletesen bemutatja a kompakt SUV-t.

Read More...

Leave a reply: