Fiat 500-asok az orosz autómegosztónál

In hír
Fiat 500

A méltán népszerű és nagyon divatos Fiat 500 július végétől a Delimobil autómegosztó ügyfelei számára is elérhető lesz. A Delimobil és az FCA Oroszország között stratégiai együttműködés áll fenn, aminek ez a lépés is része.

Az orosz autómegosztó Delimobil ügyfelei ezentúl még lelkesebbek lesznek, főleg a hölgyek. Bár a Fiat 500 eddig sem volt ritka látvány Moszkva utcáin, ezentúl még gyakoribb része lesz az utcaképnek. Persze a Fiat 500 dinamizmusa és takarékossága is fontos szempont volt a Delimobil kiválasztási folyamatában.

A Delimobil flottájában jelenleg 7500 autó fut és több mint 2,4 millió ügyfele több, mint napi 42,000 utazásra veszi igénybe a szolgáltatást.

You may also read!

Mikulás Rali beharangozó

Csak önfeledt száguldás lesz – Mikulás Rali beharangozó

A 3-Städte rali után nem sokkal ismét versenyautóba ül Juhász Csabi. Most viszont a régi navigátora Juhász Pisti fogja diktálni

Read More...

Jelentősen csökken az akkumulátorok ára

Ha a trend folytatódik és valóra válnak az előrejelzések, az nagyban hozzájárulhat az elektromos autózás gyors elterjedéséhez Az elektromos járműveknél

Read More...

Zetta: jönnek az oroszok a világ legolcsóbb elektromos autójával

Jövőre mutatják be, 200 kilométer hatótávú lesz egy feltöltéssel A Zetta – aminek teljes neve „Zero Emission Terra Transport Asset”

Read More...

Leave a reply: