Fiat 500-asok az orosz autómegosztónál

In hír
Fiat 500

A méltán népszerű és nagyon divatos Fiat 500 július végétől a Delimobil autómegosztó ügyfelei számára is elérhető lesz. A Delimobil és az FCA Oroszország között stratégiai együttműködés áll fenn, aminek ez a lépés is része.

Az orosz autómegosztó Delimobil ügyfelei ezentúl még lelkesebbek lesznek, főleg a hölgyek. Bár a Fiat 500 eddig sem volt ritka látvány Moszkva utcáin, ezentúl még gyakoribb része lesz az utcaképnek. Persze a Fiat 500 dinamizmusa és takarékossága is fontos szempont volt a Delimobil kiválasztási folyamatában.

A Delimobil flottájában jelenleg 7500 autó fut és több mint 2,4 millió ügyfele több, mint napi 42,000 utazásra veszi igénybe a szolgáltatást.

You may also read!

VW T-Roc R 300 lóerő

VW T-Roc R – majd 300 lóerővel

Nem sokkal azután, hogy az idei Genfi Autószalonon bemutatták a VW T-Roc R nagyteljesítményű kis SUV-t, máris az európai kereskedőknél a modell.

Read More...
East Motorsport Szabó Krisztián Csomós Mixi Nagy Attila Rallye3

Cél a Top5

Csomós Mixi és Nagy Attila az Országos Rallye Bajnokság, valamint a Peugeot kupasorozat hosszú szünete alatt sem tétlenkedik, így a bózsvai Rallye3-as tesztfutam után egy nagy ugrást követően rajthoz állnak a soron következő Európa Bajnoki megmérettetésen, a 49. Barum Czech Rallye Zlin-en.

Read More...
Lexus LC 500 Inspiration

A Lexus LC 500 zöldbe megy

A Lexus nemrég mutatta be az LC luxuskupéjának új, különleges kiadását, az Inspiration limitált szériát.

Read More...

Leave a reply: