fbpx

Ismerd meg a nőt, aki a világ legjobb autóit vezeti

In Téma
Alex Hirschi

Alex Hirschi milliós követőbázist épített fel miközben körbejárta a Földet a világ legjobb autóval. De hogy csinálta? Mi a sikerének titka? Utánajártunk!

Supercarblondie – így ismerik az Instagramon (és a Youtube-on) Alex Hirschi-t, akit majdnem 4 millióan követnek a világ legnagyobb fényképmegosztó közösségi oldalán. A szőkeségnek a Youtube-on is 1,9  millió feliratkozója van. De vajon hogy csinálta, hogy Batman kocsiját is megkapta egy körre?

Alex egy évtizede hagyta el Ausztráliát, de azt ő sem gondolta volna, hogy az élete ilyen fordulatokat vesz majd. Az autórajongó hölgy Dubajba kötött ki egy rádiós munka miatt, és kapcsolatai révén egy Bentley-t szerzett néhány napra. „Annyira felbátorodtam, hogy úgy döntöttem elmegyek a McLarenhez és a Ferrarihoz Dubajban, hogy én is kérjek egy olyan járgányt, amivel az autós újságírók furikáznak. Végülis rádiós vagyok.”

A népszerű műsorával Alex tényleg kapott néhány autót, ám a műsor megszűnése után a cégek már nem támogatták. Szerencséjére az évek alatt serényen forgolódott az autós eseményeken, így nagyon sok luxusautó márka képviselőjével, PR-osával és autótulajjal megismerkedett.

„Ez eleinte nagyon sok munka volt és még mindig az. Néha telefonálok egyet, és a legmenőbb autókat megkapom, de néha hónapokba telik, mire forrást találok egy különleges kocsihoz. Igazából az emberek még mindig kinevetnek, hogy a közösségi médiában való szereplés nem munka. Pedig ez a tartalomgyártás ugyanúgy munka, mint bármi más.” – mesélte Alex, akinek férje Nik segít a videók megvágásában és az utazások szervezésében.

Alex már olyan nagyágyúkkal forgatott már mint a Top Gear csapata, Jay Leno, Keanu Reeves csak hogy néhányat említsünk a Youtube csatornájáról. Sőt! A szőke videós megkapta néhány körre Batman autóját is, amit a Denevérember vezetett az Igazság Ligája című DC filmben. És hogy milyen érzés Batman autóját vezetni? Erre Alex nevetve válaszolt: „6 milliárd dolláros autókat vezettem, de akkor nem volt ideges, most pedig parázom. Mindent be kell tartanom rendesen, mert egy rossz mozdulat és kárt okozok a kocsiban.”

Supercarblondie a nevéhez hűen tényleg szuper sofőr, hiszen különböző országokban vezet, ahol mások a közlekedési szabályok, ő pedig mindig felkészült utazásai során. Elég magabiztos sofőrnek tartja magát, de nála sosincs igazi kikapcsolódás, ha beleül a luxusverdákba, mert vigyáznia kell a kocsira, amiket kölcsön kap egy-egy forgatáshoz, vagy utazáshoz.

Ugye te is szívesen vezetnél egy olyan verdát, amiket Alex kap kipróbálásra? Amíg összegyűjtöd a pénzt a saját álomautóra, addig érdemes belevágnod a Betfair sportfogadás lehetőségeiről való olvasásba, mert ha ügyes vagy, gyorsan összejön egy autóra való!

Itt tudod követni Alexet az Instagramon: https://www.instagram.com/supercarblondie/

You may also read!

Porsche 718 GTS 4.0

Az új Porsche 718 GTS 4.0 – a száguldás szerelmeseinek

A Porsche két kiemelkedő modellt dob be a középmotoros sportkocsik közé: a 718 Cayman GTS 4.0-át és a 718

Read More...
hangszórók nélküli hangrendszer

Zene a füleinknek: hangszórók nélküli hangrendszer a Continental és a Sennheiser együttműködésében

A Continental és a Sennheiser hangszórók nélküli, magával ragadó 3D-s hangrendszere kiválóan szól, miközben a jármű belső felületét használja

Read More...
Bentley Mulsanne 6.75 Edition

A világ leghosszabban gyártott V8-asa – Bentley Mulsanne exkluzív kiadás

A Bentley Mulsanne 6,75 Edition-ből csak 30 példány fog készülni. Az inspirációt a legendás 6 ¾ literes V8-as motor

Read More...

Leave a reply: