Mit visz az Audi Frankfurtba?

In hír
Audi Frankfurtba

Az Audi komoly újdonságokkal érkezik Frankfurtba. Itt lesz először látható az AI:Trail koncepció autó. Az Audi Sport Gmbh színeiben az Audi RS7 Sportback, és elhozzák a Formula E versenyautójukat, az FE06-ot is.

 

 

Audi Frankfurtba
Ezen kívül még számos autó lesz jelen az Audi standján. Többek között az A4 és a Q7 frissített verziója,az  A1 citycarver, a Q3 Sportback és az Audi RS 6 Avant is látható lesz egészen szeptember 22-ig.
Audi Frankfurtba
 

Az Audi AI:Trail terepre termett és a gyártó szerint új fogalmat alkot az elektromos hajtásról. Az biztos, hogy a fénykép alapján elképesztő a terepszöge. De hogy pontosan milyen a hajtása – azon kívül, hogy elektromos – még nem lehet tudni. Viszont azt igen, hogy önvezetésre is képes.

Audi Frankfurtba
Daniel Abt és Lucas di Grassi indul a novemberben kezdődő Formula E szezonban az FE06 típusú versenyautóval, ami szintén Frankfurtban lesz először látható a nagyközönség számára. Daniel Abt és Lucas di Grassi  idén hatodik alkalommal az Audi Sport ABT Schaeffler csapat színeiben.

Az biztos, hogy aki kilátogat Frankfurtba, nem fog egy percig sem unatkozni.

You may also read!

Juhász Csaba Juhász Zsolt Mitropa Rallye Nova Gorica

Nehéz versenyre számítok

Szeptember 19-21-én a 8. Nova Gorica ralin láthatjuk versenyautóban ismét a Juhász Csaba - Juhász Zsolt testvérpárt.

Read More...

Ontják magukból az autókat a román gyárak


Dübörög a gyártás Romániában
Az első nyolc hónapban 4,57 százalékkal bővült a román járműgyártás az egy évvel korábbihoz

Read More...
Fogasy Gergely Berendi Dávid Mitropa Kupa Nova Goricia Rally WRC2

Fogasy sztármezőnyben

Igazi sztárparádé várható a szlovéniai Nova Goricia Ralin, a Mitropa Kupa hetedik állomásán, amely a szlovén és a horvát nemzeti bajnokság mellett a Central Rally Trophynak is futama.

Read More...

Leave a reply: