fbpx

Polestar 2 árak – A Sarkcsillag drága fénye

In elektromos, hír
Polestar 2 ára

Bejelentették a Polestar 2 európai árképzését. A Polestar 2 tisztán elektromos hajtású modell gyártása várhatóan 2020 elején indul, az első szállítások júniusban érkeznek.

A leendő vásárlók már online is megrendelhetik az autókat. Ára Németországban 58.800 euróval indul (közel 20 millió forint).

A többi kiemelt európai piac árait is már bejelentették, az Egyesült Királyságban 49.900 font, Norvégiaban 469.000 korona (NOK), Svédországban 659.000 korona (SEK), Hollandiában és Belgiumban 59.800 €. Az Amerikai Egyesült Államokban az irányár 63.000 USD, végleges árat csak később tesznek közzé. Az itt említett összes ár tartalmazza az adott országban érvényes áfát, a kötelező szervizt és karbantartást az első három évben.

Polestar 2 ára

„Nagyon nagy érdeklődést tapasztaltunk a Polestar 2 iránt, az év eleji modell bemutató óta. Az európai árak bejelentésével megmutattuk a kitűnő ár-érték arányát ennek a magas műszaki tartalommal bíróautónak.”- mondta Thomas Ingenlath, a Polestar vezérigazgatója.

Az első szériás modellek állítólag különösen magas felszereltséggel büszkélkedhetnek, ideértve olyan szolgáltatásokat, mint a Pilot csomag és a Plus csomag. Egyéb felszereltség közé tartozik a panoráma tető és az Android Automotive operációs rendszerrel működő szórakoztató rendszer. Ez utóbbi minden Plestar 2-ben széria tartozék, és azt mondják, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtja a Google Assistant, a Google Maps és a Google Play Store szolgáltatásokkal. Tartalmazza a Phone-as-Key funkciót, valamint Harman Kardon prémium hangrendszert.

Ami a teljesítményt illeti, a Polestar 2 két elektromos motorral rendelkezik, összesen 402 lóerő (300 kW) teljesítménnyel és 660 Nm nyomatékkal. A 78 kWh-os akkumulátor becsült hatótávolsága 275 mérföld (EPA) vagy 500 km (WLTP), míg gyorsulása 0–ról 100 km/h-ra kevesebb, mint 5 másodperc.

Polestar 2 ára

forrás: carscoops.com

You may also read!

Nem állt meg a hazai autópark öregedése

Közel négymillió személyautó fut már a magyar utakon, és az állomány szépen halad a nagykorúság felé Hiába nőtt tavaly 15 százalékot

Read More...

Csúnyán indult az év az európai autópiacon

Nagy visszaeséssel indult 2020 az európai autópiacon Az eladások minden nagyobb ország autópiacán estek, a márkacsoportok közül különösen a franciák

Read More...
zöldebb a kecskeméti Mercedes

Egyre zöldebb a kecskeméti Mercedes-Benz gyár – és ezt díjazták is

Első helyezett lett a kecskeméti Mercedes-Benz gyár a Daimler nemzetközi környezetvédelmi pályázatán. 20 éves az Environmental Leadership Award: a kiemelkedő

Read More...

Leave a reply: