Polestar 2 árak – A Sarkcsillag drága fénye

In elektromos, hír
Polestar 2 ára

Bejelentették a Polestar 2 európai árképzését. A Polestar 2 tisztán elektromos hajtású modell gyártása várhatóan 2020 elején indul, az első szállítások júniusban érkeznek.

A leendő vásárlók már online is megrendelhetik az autókat. Ára Németországban 58.800 euróval indul (közel 20 millió forint).

A többi kiemelt európai piac árait is már bejelentették, az Egyesült Királyságban 49.900 font, Norvégiaban 469.000 korona (NOK), Svédországban 659.000 korona (SEK), Hollandiában és Belgiumban 59.800 €. Az Amerikai Egyesült Államokban az irányár 63.000 USD, végleges árat csak később tesznek közzé. Az itt említett összes ár tartalmazza az adott országban érvényes áfát, a kötelező szervizt és karbantartást az első három évben.

Polestar 2 ára

„Nagyon nagy érdeklődést tapasztaltunk a Polestar 2 iránt, az év eleji modell bemutató óta. Az európai árak bejelentésével megmutattuk a kitűnő ár-érték arányát ennek a magas műszaki tartalommal bíróautónak.”- mondta Thomas Ingenlath, a Polestar vezérigazgatója.

Az első szériás modellek állítólag különösen magas felszereltséggel büszkélkedhetnek, ideértve olyan szolgáltatásokat, mint a Pilot csomag és a Plus csomag. Egyéb felszereltség közé tartozik a panoráma tető és az Android Automotive operációs rendszerrel működő szórakoztató rendszer. Ez utóbbi minden Plestar 2-ben széria tartozék, és azt mondják, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtja a Google Assistant, a Google Maps és a Google Play Store szolgáltatásokkal. Tartalmazza a Phone-as-Key funkciót, valamint Harman Kardon prémium hangrendszert.

Ami a teljesítményt illeti, a Polestar 2 két elektromos motorral rendelkezik, összesen 402 lóerő (300 kW) teljesítménnyel és 660 Nm nyomatékkal. A 78 kWh-os akkumulátor becsült hatótávolsága 275 mérföld (EPA) vagy 500 km (WLTP), míg gyorsulása 0–ról 100 km/h-ra kevesebb, mint 5 másodperc.

Polestar 2 ára

forrás: carscoops.com

You may also read!

Alpine A110S

Alpine A110S – könnyű és finom


Az A110S az A110 Pure és az A110 Legende mellé csatlakozik a kínálat csúcsára. Kevesebb tömeggel és nagyobb

Read More...
felújított BMW 530 MLE

Negyven év után hazatért egy legenda: a felújított BMW 530 MLE


A BMW Group Rosslyn-i gyárában október 8-án leplezték le az 1970-es években épült versenyautó-legenda, a BMW 530 Motorsport

Read More...

Bulgária nagyon szeretné a Volkswagen-gyárat


Bulgária emeli a tétet
Röviddel azután, hogy a Volkswagen-csoport (VW) kedden elhalasztotta a döntést a Törökországban tervezett autógyára

Read More...

Leave a reply: