Mopar Lowliner Concept – az egyik legszebb egyedi pickup

In veterán
legszebb egyedi pickup

A Mopar dizájnerei egy 1968-as Dodge D200-as pickupot választottak az átépítésre. Az újjászült pickup gyönyörű Candied Delmonico vörös fényezést és Mopar Lowliner Concept elnevezést kapott az idei SEMA Show-ra.

legszebb egyedi pickup

Az autót alaposan leültették és nyújtottak a tengelytávon. Az autóban a legendás 5.9 literes Cummins dízel motor van egy hat sebességes manuális padlóváltóval.

legszebb egyedi pickup
Az első tengely 7,5 cm-rel előrébb került, és az autó légrugózást is kapott alacsony, normál és normál plusz állásokkal.

legszebb egyedi pickup
A 22 colos kerekek igazán autentikusak. Elől 285/35-22-es, hátul pedig 325/35-22-es kerekek vannak rajta.
Ahhoz, hogy a légrugózás elemeit és az áthelyezett tankot fel tudják szerelni, a padlólemez az aktuális Ram 1500 pickupból származik. A hátsó sárvédőket pedig 12,5 cm-rel kellett kiszélesíteni.
Az eredeti fényszórókat LED-esre cserélték és a hátsó lámpákat is modernizálták.

legszebb egyedi pickup
Belül is gyönyörű munkát végeztek. Az ülések és a kárpitok új bőrözést kaptak, de a kormány az eredeti állapotra lett visszaállítva. A tetőkárpitban ott a Mopar logó, ahogy ez a külső fényekben is megjelenik.

Ez az autó egyszerűen gyönyörű lett. Ízléses, túlzások nélküli és igényes. Ilyen, amikor a fantáziának semmi nem szab határt.

You may also read!

FRT Rallye

Húsz éve a pályákon – FRT Rallye beharangozó

Balesete után a hétvégi FRT Rallye-n először ül Mitsubishibe a V-V Rally Racing párosa, a Strider Zoltán - Apkó

Read More...
BMW M8 Gran Coupé

Elindult a 625 lóerős a BMW M8 Gran Coupé sorozatgyártása

A négyajtós luxuskupé nagyteljesítményű hajtáslánc-változatának tömegtermelésével teljessé válik az új BMW 8-as sorozat modellpalettája. November első felében elkészültek a

Read More...
Felkészült a télre?

Felkészült a télre? Jövő héten rendőrök ellenőrzik

A téli átállással kapcsolatos fokozott ellenőrzést végeznek az autópályákon és a főutakon november 19. és 21. között a hatósági szakemberek

Read More...

Leave a reply: