fbpx

Csapatás a bányában – Készülés a Mikulás Rallye-ra

In sport
LADA 2107

Hoffbauer Tamás – Kiss Gábor. LADA 2107 Speed Technika. 

Pár órára újra összeállt a Lencse Zoltán – Hofbauer Tamás kettős, igaz nem verseny körülmények között. A Speed Technika pilótái az egyik gödi bányában csapattak egy jót, készülve ezzel a hétvégi Mikulás Rallye-ra.

LADA 2107

Az elsődleges cél az volt, hogy Hofbauer Tamás kicsit hozzászokjon a Ladához, de nem görcsöltek rá az autózásra. A jókedv uralta a kora délutánt, Lencse Zoltánnal jót autóztak és sokat mosolyogtak.

„Hofi még sosem ment hátsókerekes autóval versenyen és ezért mentünk el Gödre, hogy egy kicsit hangolódjon a kocsira. Én is mentem az autóval, próbáltam segíteni Tominak. Pénteken Annamarival tesztelünk majd a Forddal, már nagyon várjuk” – árulta el Lencse Zoli.

LADA 2107

Hofbauer Tamás pilóta pályafutása alatt eddig mindig az elsőkerekesek táborát erősítette, egy alkalommal tett kitérőt egy összkerékhajtású kocsival. A hétvégén viszont egy hátul hajtós Ladával vesz részt a Mikulás Rallye-n.

LADA 2107

„Jó volt újra versenyautóban ülni, igaz túl sokat nem mentem a Ladával, de egy kis hangolódásnak pont elég volt. A körülmények hasonlók voltam, mint ami Veszprémben lesz várható. Zoli adott pár tanácsot” – tette hozzá Hofbauer Tamás.

Köszönjük Partnereinknek: Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., S. O. S. Cargo Kft., Sprintcamion Zrt., Gerenda Impex Kft., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Harmos Logisztika Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt.

LADA 2107

You may also read!

Porsche 718 GTS 4.0

Az új Porsche 718 GTS 4.0 – a száguldás szerelmeseinek

A Porsche két kiemelkedő modellt dob be a középmotoros sportkocsik közé: a 718 Cayman GTS 4.0-át és a 718

Read More...
hangszórók nélküli hangrendszer

Zene a füleinknek: hangszórók nélküli hangrendszer a Continental és a Sennheiser együttműködésében

A Continental és a Sennheiser hangszórók nélküli, magával ragadó 3D-s hangrendszere kiválóan szól, miközben a jármű belső felületét használja

Read More...
Bentley Mulsanne 6.75 Edition

A világ leghosszabban gyártott V8-asa – Bentley Mulsanne exkluzív kiadás

A Bentley Mulsanne 6,75 Edition-ből csak 30 példány fog készülni. Az inspirációt a legendás 6 ¾ literes V8-as motor

Read More...

Leave a reply: