Csapatás a bányában – Készülés a Mikulás Rallye-ra

In sport
LADA 2107

Hoffbauer Tamás – Kiss Gábor. LADA 2107 Speed Technika. 

Pár órára újra összeállt a Lencse Zoltán – Hofbauer Tamás kettős, igaz nem verseny körülmények között. A Speed Technika pilótái az egyik gödi bányában csapattak egy jót, készülve ezzel a hétvégi Mikulás Rallye-ra.

LADA 2107

Az elsődleges cél az volt, hogy Hofbauer Tamás kicsit hozzászokjon a Ladához, de nem görcsöltek rá az autózásra. A jókedv uralta a kora délutánt, Lencse Zoltánnal jót autóztak és sokat mosolyogtak.

„Hofi még sosem ment hátsókerekes autóval versenyen és ezért mentünk el Gödre, hogy egy kicsit hangolódjon a kocsira. Én is mentem az autóval, próbáltam segíteni Tominak. Pénteken Annamarival tesztelünk majd a Forddal, már nagyon várjuk” – árulta el Lencse Zoli.

LADA 2107

Hofbauer Tamás pilóta pályafutása alatt eddig mindig az elsőkerekesek táborát erősítette, egy alkalommal tett kitérőt egy összkerékhajtású kocsival. A hétvégén viszont egy hátul hajtós Ladával vesz részt a Mikulás Rallye-n.

LADA 2107

„Jó volt újra versenyautóban ülni, igaz túl sokat nem mentem a Ladával, de egy kis hangolódásnak pont elég volt. A körülmények hasonlók voltam, mint ami Veszprémben lesz várható. Zoli adott pár tanácsot” – tette hozzá Hofbauer Tamás.

Köszönjük Partnereinknek: Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., S. O. S. Cargo Kft., Sprintcamion Zrt., Gerenda Impex Kft., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Harmos Logisztika Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt.

LADA 2107

You may also read!

A japán belpiacra készült 2021-es Lexus ES 300h

A Lexus megkapja a legújabb lítium-ion akkumulátort az üzemanyag fogyasztás csökkentése érdekében. A Lexus több új fejlesztéssel javítja az ES

Read More...
frissített KIA Stonic

Bemutatták a frissített KIA Stonic-ot

A KIA Stonic külseje nem változott. Lett két új fényezés és új keréktárcsák. A frissítés inkább a technikának szólt. Megjelent

Read More...

Aukción a világ egyik legszebb autója a Mercedes 190E 2.5-16 Evolution II

Az 1990-es évjáratú Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II-ből mindössze 500 darabot gyártottak Most egy lenyűgöző állapotú példányt a Gooding

Read More...