Nagyon biztonságos az új Skoda Octavia – EURO NCAP teszt

In hír
biztonságos az új Skoda Octavia

Az új Skoda Octavia bizonyította, mennyire is biztonságos, öt csillagot ért el az EURO NCAP biztonsági tesztjén.

A negyedik generációs Octavia a felnőtt védelemben 92 százalékosan teljesített, a gyermekek védelméért pedig 88 százalékot kapott. mind a szedán, mind a kombi öt csillagot ért el.

biztonságos az új Skoda Octavia

Ha picit visszatekintünk, látható, hogy a Kodiaq, a Karoq, a Scala és a Kamiq is öt csillagot ért el. Eme teljesítmények nagyon jó fényt vetnek a Skodára és biztosan jót tesznek autóik eladási rátájának. Fontos hozzátenni,  hogy az EURO NACAP nem csak a passzív védelmet vizsgálja, tehát nem csak egy töréstesztről van szó, hanem fontosak a vezetési segédek, mint például a vészfékasszitens vagy az első illetve hátsó keresztirányú forgalom figyelmeztető. Az Octavia ezen a területen is nagyon jól teljesített.

You may also read!

Mikulás Rali beharangozó

Csak önfeledt száguldás lesz – Mikulás Rali beharangozó

A 3-Städte rali után nem sokkal ismét versenyautóba ül Juhász Csabi. Most viszont a régi navigátora Juhász Pisti fogja diktálni

Read More...

Jelentősen csökken az akkumulátorok ára

Ha a trend folytatódik és valóra válnak az előrejelzések, az nagyban hozzájárulhat az elektromos autózás gyors elterjedéséhez Az elektromos járműveknél

Read More...

Zetta: jönnek az oroszok a világ legolcsóbb elektromos autójával

Jövőre mutatják be, 200 kilométer hatótávú lesz egy feltöltéssel A Zetta – aminek teljes neve „Zero Emission Terra Transport Asset”

Read More...

Leave a reply: