A Bárdi Autó logisztikai partnerként csatlakozott a Cipősdoboz Akcióhoz

In hír
Bárdi Autó

A Baptista Szeretetszolgálat idén 16. alkalommal szervezi meg országos karácsonyi adománygyűjtő akcióját. Ennek keretében 2019. december 19-ig országszerte több száz gyűjtőponton várják a gyerekeknek szánt, ajándékokkal megtöltött dobozokat. A kezdeményezésnek köszönhetően az elmúlt években négy országban hatszázezer rászoruló kisgyermek ünnepét tette szebbé a szeretetszolgálat.

A Bárdi Autó Zrt. logisztikai partnerként csatlakozott a Cipősdoboz karácsonyi adománygyűjtő akcióhoz. Magyarország egyik legnagyobb autóalkatrész kereskedelmi vállalatának 1500 gépjárműből álló kiszállítóflottája lehetővé teszi, hogy a mintegy 700 cipősdobozt a depókból összegyűjtsék és több, mint 100 családnak kiemelkedő gyorsasággal eljuttassák, még a legtávolabbi településekre is. Ezzel is mosolyt csalva a gyerekek arcára a szeretet ünnepén. Mindemellett a vállalat munkatársai saját készítésű cipősdobozaikkal is hozzájárulnak az akció sikeréhez.

– Nagyon fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást.  Azért is kiemelkedő számunkra ez az együttműködés, mert olyan területen segíthetünk, amelyen otthonosan mozgunk: a házhozszállítás területén. Mi ebben az évben ezt ajánlottuk fel, hogy a szerényebb környezetben nevelkedett gyermekek is időben megkaphassák az ajándékukat, így szeretnénk szebbé tenni a karácsonyukat- mondta Bárdi Viktor, a Bárdi Autó Zrt. kereskedelmi igazgatója.

A Baptista Szeretetszolgálat november 29-től gyűjti a karácsonyi cipősdobozokat a Deák Ferenc téren felállított Cipősdoboz Várban és országszerte több száz helyszínen. Az jótékonysági akció kedvezményezettjei mások mellett a gyermekotthonokban nevelkedők, a vidéki településeken élő rászorulók, a nagycsaládosok és a karácsonyt kórházban töltő kisgyerekek Magyarországon és a határon túl.

Segítsen, és tegyük széppé együtt a gyermekek karácsonyát!

A gyűjtőpontokról a www.ciposdoboz.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

You may also read!

Mikulás Rali beharangozó

Csak önfeledt száguldás lesz – Mikulás Rali beharangozó

A 3-Städte rali után nem sokkal ismét versenyautóba ül Juhász Csabi. Most viszont a régi navigátora Juhász Pisti fogja diktálni

Read More...

Jelentősen csökken az akkumulátorok ára

Ha a trend folytatódik és valóra válnak az előrejelzések, az nagyban hozzájárulhat az elektromos autózás gyors elterjedéséhez Az elektromos járműveknél

Read More...

Zetta: jönnek az oroszok a világ legolcsóbb elektromos autójával

Jövőre mutatják be, 200 kilométer hatótávú lesz egy feltöltéssel A Zetta – aminek teljes neve „Zero Emission Terra Transport Asset”

Read More...

Leave a reply: