fbpx

Elektromos Mercedes Vitok szolgálják az Amazont

In elektromos
Elektromos Mercedes Vitok

Tíz elektromos Mercedes eVito szállít az Amazon kiszállítási központjából Münchenben. A hosszított karosszériás amazon szürke autók így egyáltalán nem szennyezik a német város levegőjét. Az Amazon további elektromos vanokkal tervezi bővíteni elektromos flottáját. A Vitokat az Amazon müncheni központjában tudják tölteni.

A belvárosi kisárúszállítás ideális terep az elektromos vanoknak. A dugóban ácsorgáskor a fűtésen/klímán kívül nincs még elektromos fogyasztás sem. A sok fékezés pedig nagyon kedvez a rekuperációnak. Ez is befolyásolta/befolyásolja az Amazont az elektromos Mercik beszerzésében.

Elektromos Mercedes Vitok

Az eVitokban egyébként 41 kWh-akkucsomag kapott helyet, amivel a kisárúszállító 150-184 km-t tud megtenni. Téli hidegben és rossz körülmények között a valóságban ez olyan 100 km. Az autó teljesítménye 85 kW a nyomatéka pedig 295 Nm. A végsebesség az igényektől függően 80 és 120 km/h között konfigurálható. Az akkucsomag a padlólemezben kapott helyet. Az eVito rendelhető 5370 és 5140 mm hosszban. Az autó fogyasztása 24.2 – 20.2 kWh/100 km.

You may also read!

Porsche 718 GTS 4.0

Az új Porsche 718 GTS 4.0 – a száguldás szerelmeseinek

A Porsche két kiemelkedő modellt dob be a középmotoros sportkocsik közé: a 718 Cayman GTS 4.0-át és a 718

Read More...
hangszórók nélküli hangrendszer

Zene a füleinknek: hangszórók nélküli hangrendszer a Continental és a Sennheiser együttműködésében

A Continental és a Sennheiser hangszórók nélküli, magával ragadó 3D-s hangrendszere kiválóan szól, miközben a jármű belső felületét használja

Read More...

Százból nyolc új autó a Volkswagen-csoporté, ők a legnagyobbak jelenleg

Kilenc autógyártót tömörít magában a német konszern Megőrizte az első helyet az autógyártó társaságok erősorrendjében a német Volkswagen-csoport (VW) 2019-ben

Read More...

Leave a reply: