fbpx

A világ leghosszabban gyártott V8-asa – Bentley Mulsanne exkluzív kiadás

In bemutató
Bentley Mulsanne 6.75 Edition

A Bentley Mulsanne 6,75 Edition-ből csak 30 példány fog készülni. Az inspirációt a legendás 6 ¾ literes V8-as motor adta, amit a világon a leghosszabb ideig gyártottak folyamatosan. A Mulliner által készített limited edition a brit autóipar és kézműves ipar egyik gyöngyszeme.

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

A Bentley a napokban jelentette be, hogy készül egy utolsó verzió a Mulsanne luxus limuzinjukból. A Mulsanne 6.75 Edition-ből mindössze harminc darab fog készülni, és nevében is arra a V8-as motorra utal, ami 60 évig volt gyártásban.

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

A harminc példány legyártása után a Flying Spur lesz a Bentley zászlóshajója, ami 2023-től már hibrid hajtással is elérhetővé válik. A Bentley a villanyosítás első lépését a Bentayga hybriddel tette meg és ez a folyamat folytatódik.

A Mulsanne 6,75 Edition az 530 lóerős és 1100 Nm nyomatékú Mulsanne Speed-en alapszik.

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

Belül egyedi plakett, küszöb és hímzett fejtámla jelzi a limitált szériát.

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

Valamint az ajtó a földre vetítve is hirdeti, ez ám az Edition 6,75! Egyedi plakett a motortérbe is jutott. Kívülről pedig többek között a lámpák szép krómkeretbe költöztek és kívülre is jutott plakett.

Bentley Mulsanne 6.75 Edition

You may also read!

Porsche 718 GTS 4.0

Az új Porsche 718 GTS 4.0 – a száguldás szerelmeseinek

A Porsche két kiemelkedő modellt dob be a középmotoros sportkocsik közé: a 718 Cayman GTS 4.0-át és a 718

Read More...

Ígéretes új benzinmotort mutatott be a Dacia

Az új erőforrás alacsonyabb üzemeltetési költéséggel, szerényebb szén-dioxid-kibocsátással és nagyobb nyomatékkal kecsegtet A Dacia a Brüsszeli Autószalonon mutatta be vadonatúj

Read More...

Százból nyolc új autó a Volkswagen-csoporté, ők a legnagyobbak jelenleg

Kilenc autógyártót tömörít magában a német konszern Megőrizte az első helyet az autógyártó társaságok erősorrendjében a német Volkswagen-csoport (VW) 2019-ben

Read More...

Leave a reply: