BMW bringa 2 millióért? Tessék!

In bemutató
bringa 2 millióért

Itt a tavasz, itt a spórolás, vagyis a sportolás ideje. A bezártságból is igazolt eltávozásra ad lehetőséget a sportolás űzése. Egészségügyi séta, egészségügyi kerékpározása. Erre érzett rá a BMW is. Össze is fogtak az olasz 3T kerékpárgyártóval és megalkották a 3T for BMW bringát.

„A 3T egyértelmű választás volt számunkra, hiszen Exploro modelljük a piacon elérhető legjobb terepkerékpár, amely a teljesítményt a luxus minőséggel és a kerékpározás önfeledt élményével egyesíti” – nyilatkozta Gaston Streiger, a BMW Lifestyle részlegének vezetője. Határozott sziluettjével és precíz vonalvezetésével a vadonatúj 3T FOR BMW kerékpár tökéletesen illeszkedik a BMW minimalista formanyelvéhez, és mint ilyen, a BMW Lifestyle Kollekció portfóliójának ékes darabja.

bringa 2 millióért
Azért bitang jól néz ki

 A 3T FOR BMW kerékpár aerodinamikailag tökéletesített váza teljes egészében szénszálból készült, a világ legkönnyebb, aerodinamikailag optimalizált, szénszálból készült hajtókarjai a 3T olasz műhelyében láttak napvilágot, a nyerget és a markolatokat pedig exkluzív Brooks bőrből varrták. A Fulcrum könnyűfém keréktárcsákon rendkívül ellenálló Schwalbe One Speed gumiabroncsok feszülnek, amelyek minden terepen tökéletes tapadást és maximális sebességet. A kifejezetten terepre tervezett Shimano GRX váltómű eközben minden emelkedőn és ereszkedőn az optimális sebességi fokozatot kapcsolja.

Ez mind nagyon szép! És az ára? buttó 2.195.000 Forint. Hát ezt sem nekem találták ki.

bringa 2 millióért

Akinek van ennyi fölöslege vagy akár egyből kettőt venne, mert kell az asszonynak is, az nézze meg ezt a hirdetést!

Hiszen ebben öten is ülhetnek, tehát felér 5 3T for BMW-vel, bár nem null kilométeres.

Ha mozgásra vágyunk, csak toljuk néhány száz métert a BMW M3 E36 kupét, utána még jobban fog esni a beülés és 286 lóerős szívó sorhat beindítása. Persze, aki mégis a bringákat veszi, tegye. De engem nehezen tudna meggyőzni.

Csak hogy tovább agitáljak kedvenc bringám mellett, az E36 M3 már a ’90-es évek elején 6 másodperc alatt volt 100-on és elképesztő vezetési élményt nyújtott. Ebből egy kupé az maga a tökély. Fenn is van szépen az áruk. De ha az ember össze nem töri, ezek már csak értékesebbek lesznek. Fék is volt alatta, elől hátul hűtött tárcsákkal. A végsebessége pedig 250 körül volt.

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...