BMW 750Li az uralkodó, király burgundi vörös színben

In bemutató
BMW 750Li

Amikor a BMW a tavalyi évben elindította a legújabb facelift 7-es sorozatot, egy új fejlesztésű 4,4 literes twin turbó V8-as benzinmotort kapott a 750i xDrive és az 750iL változat. Ezzel több energiát és nagyobb nyomatékot kapott a BMW csúcs modellje, nem mintha az elődje éppen gyenge lett volna. Mielőtt a zászlóshajó frissítésre került, a „régi” 7-es modell V8 motorja 445 lóerő, 650 Nm nyomatékú volt. Ezek a számok szépen nőttek, jelenleg 523 lóerő és 750 Nm értéket mutatnak.

BMW 750Li

A legújabb 2020-as BMW 750Li xDrive, amelyet a BMW Abu Dhabi Motors mutatott be, királyhoz méltón stílusos, köszönhető a Royal Burgundy Red és Zagora Beige külső-belső színkombinációjának.

BMW 750Li

A Royal Burgundy Red nagyon sötét különleges árnyalat, vörös mint az érett meggy, de erősen fémes hatást kelt. Nagyon sok krómbetét található luxusautón, például a sokak által túlzónak tartott veserács, a hatalmas szellőzőnyílást körülvevő ívelt keret, a jégkorong ütőre hasonlító küszöb borítás és természetesen a hátsó részre is jutott a krómból. A sok küllős kerekek 21 col átmérőjűek és Orbit Grey színűek.

A belső tér szintén lenyűgöző, világos Zagora Beige bőrkárpitozás, amelyet egy 750Li-hez mérten olcsó hatású, élénk színű, fényes fa díszítéssel egészítettek ki a műszerfalon, az ajtópaneleken és a középső konzolon. A luxus szintjét emeli a 3 küllős M kormánykerék, a Panorama SkyLounge tető, masszázs ülések, a Bowers & Wilkins Diamond 3D hang és a hátsó ülésen működő szórakoztató rendszer.

BMW 750Li

A forgalmazó nem közölte, hogy mennyit kell fizetnie a vevőnek, ha a királyi színben tündöklő, minden igényt kielégítő luxusautóban szeretne utazni, de egy biztos, hogy mélyen zsebbe kell nyúlni.

Forrás: carscoop

 

You may also read!

Érkezik az új MINI Cabrio

A brit prémiummárka tovább folytatja modellpalettája átalakítását, amelynek égisze alatt a nyitott tetős MINI utódjának fejlesztését is bejelentette. A MINI

Read More...
Nissan X-Trail teszt

Nissan X-Trail teszt – nagyon downsizing

Az X-Trail 3. generációja 2017-ben esett át egy ráncfelvarráson, nemrég pedig kapott egy új motorváltozatot. És ez a motor

Read More...
Peugeot Kupa

Hét páros várja a hétvégi futamot a Peugeot Kupában

Az új 208 Rally4 versenyautókkal folytatódik idén a Peugeot Kupa. Az első futamot a napokban leérettségiző Hangodi Bendegúz nyerte

Read More...