BMW 750Li az uralkodó, király burgundi vörös színben

In bemutató
BMW 750Li

Amikor a BMW a tavalyi évben elindította a legújabb facelift 7-es sorozatot, egy új fejlesztésű 4,4 literes twin turbó V8-as benzinmotort kapott a 750i xDrive és az 750iL változat. Ezzel több energiát és nagyobb nyomatékot kapott a BMW csúcs modellje, nem mintha az elődje éppen gyenge lett volna. Mielőtt a zászlóshajó frissítésre került, a „régi” 7-es modell V8 motorja 445 lóerő, 650 Nm nyomatékú volt. Ezek a számok szépen nőttek, jelenleg 523 lóerő és 750 Nm értéket mutatnak.

BMW 750Li

A legújabb 2020-as BMW 750Li xDrive, amelyet a BMW Abu Dhabi Motors mutatott be, királyhoz méltón stílusos, köszönhető a Royal Burgundy Red és Zagora Beige külső-belső színkombinációjának.

BMW 750Li

A Royal Burgundy Red nagyon sötét különleges árnyalat, vörös mint az érett meggy, de erősen fémes hatást kelt. Nagyon sok krómbetét található luxusautón, például a sokak által túlzónak tartott veserács, a hatalmas szellőzőnyílást körülvevő ívelt keret, a jégkorong ütőre hasonlító küszöb borítás és természetesen a hátsó részre is jutott a krómból. A sok küllős kerekek 21 col átmérőjűek és Orbit Grey színűek.

A belső tér szintén lenyűgöző, világos Zagora Beige bőrkárpitozás, amelyet egy 750Li-hez mérten olcsó hatású, élénk színű, fényes fa díszítéssel egészítettek ki a műszerfalon, az ajtópaneleken és a középső konzolon. A luxus szintjét emeli a 3 küllős M kormánykerék, a Panorama SkyLounge tető, masszázs ülések, a Bowers & Wilkins Diamond 3D hang és a hátsó ülésen működő szórakoztató rendszer.

BMW 750Li

A forgalmazó nem közölte, hogy mennyit kell fizetnie a vevőnek, ha a királyi színben tündöklő, minden igényt kielégítő luxusautóban szeretne utazni, de egy biztos, hogy mélyen zsebbe kell nyúlni.

Forrás: carscoop

 

You may also read!

A Hyperion XP-1 a hidrogén meghajtású hiperautó

Végsebessége meghaladja a 356 km/órát és állítólag a 100 km/órás sprintet 2,2 másodperc alatt letudja. A Hyperion XP-1 úgy hangzik,

Read More...

Megújult a Kia Stinger

A Kia Motors kiadta az első hivatalos fotókat a kívül-belül felfrissített Stinger-ről. Új dizájnelemekkel, magasabb minőségű felhasznált anyagokkal, bővebb

Read More...

Az új 2021-es turbós BMW 545e xDrive plug-in hibrid

A BMW bemutatta a legújabb 545e xDrive sedan-t, amellyel bővíti az 5-ös sorozat hibrid modellcsaládját. A cél elsősorban a

Read More...