Wald szerint az új Mercedes AMG G63-nak így kell kinéznie – Mercedes AMG G63 tuning

In bemutató
Mercedes AMG G63 tuning

Közel két évbe telt a Wald International japán tuning cégnek, amíg az új generációs G-osztályon elvégezte az átalakítást, de elkészültek és rögtön két verziót mutattak be.

Mercedes AMG G63 tuning

Mindkét átalakított modell alapja a Mercedes AMG G63. Nézzük meg először a csúcsminőségű autópáros „kisebbik” visszafogottabb tagját, amelyet különleges japán matt feketére fényeztek.

Mercedes AMG G63 tuning

A gyönyörű festésen kívül felszerelték az autóra „Black Bison” kittet. A készlet új első és hátsó lökhárítókat, markáns tető spoilert és méretes sárvédő szélesítést tartalmaz. A megjelenést a több küllős, fekete és aranyszínű könnyűfém kerék szettel tökéletesítették.

Mercedes AMG G63 tuning

A fehér G-osztálynál kicsit eltérő az új karosszéria kiegészítő készlet, de a megjelenés itt is tekintélyt parancsoló. A Wald ugyanazokat a kiegészítő elemeket készítette el és szerelte erre a modellre is, amelyeket az eredeti rögzítési pontokra lehet felszerelni, de kapott a G-osztály egy új motorháztetőt és a tetőre egy LED világítást.

Mercedes AMG G63 tuning

Különleges 22 colos kerekeket adtak rá és egy sport kipufogórendszerrel egészítették ki a tuningot, így az autó hangja méltó a megjelenéshez.

Mercedes AMG G63 tuning

Nem mintha a két autó erőben kevés lenne, de a fehér terepjárónál módosítottak a motoron, a 4,0 literes dupla turbós V8-as erőmű, 585 lóerőt és 849 Nm nyomatékot ad mindkét tengelyre, egy 9 sebességes automata sebességváltón keresztül. Ezzel a teljesítménnyel a 0-100 km/órás gyorsulást 4,5 másodperc alatt képes teljesíteni, a maximális sebessége pedig 240 km/óra az AMG Driver’s Package segítségével.

Mercedes AMG G63 tuning

 

Forrás: Carscoop

You may also read!

A Hyperion XP-1 a hidrogén meghajtású hiperautó

Végsebessége meghaladja a 356 km/órát és állítólag a 100 km/órás sprintet 2,2 másodperc alatt letudja. A Hyperion XP-1 úgy hangzik,

Read More...

Megújult a Kia Stinger

A Kia Motors kiadta az első hivatalos fotókat a kívül-belül felfrissített Stinger-ről. Új dizájnelemekkel, magasabb minőségű felhasznált anyagokkal, bővebb

Read More...

Az új 2021-es turbós BMW 545e xDrive plug-in hibrid

A BMW bemutatta a legújabb 545e xDrive sedan-t, amellyel bővíti az 5-ös sorozat hibrid modellcsaládját. A cél elsősorban a

Read More...