Wald szerint az új Mercedes AMG G63-nak így kell kinéznie – Mercedes AMG G63 tuning

In bemutató
Mercedes AMG G63 tuning

Közel két évbe telt a Wald International japán tuning cégnek, amíg az új generációs G-osztályon elvégezte az átalakítást, de elkészültek és rögtön két verziót mutattak be.

Mercedes AMG G63 tuning

Mindkét átalakított modell alapja a Mercedes AMG G63. Nézzük meg először a csúcsminőségű autópáros „kisebbik” visszafogottabb tagját, amelyet különleges japán matt feketére fényeztek.

Mercedes AMG G63 tuning

A gyönyörű festésen kívül felszerelték az autóra „Black Bison” kittet. A készlet új első és hátsó lökhárítókat, markáns tető spoilert és méretes sárvédő szélesítést tartalmaz. A megjelenést a több küllős, fekete és aranyszínű könnyűfém kerék szettel tökéletesítették.

Mercedes AMG G63 tuning

A fehér G-osztálynál kicsit eltérő az új karosszéria kiegészítő készlet, de a megjelenés itt is tekintélyt parancsoló. A Wald ugyanazokat a kiegészítő elemeket készítette el és szerelte erre a modellre is, amelyeket az eredeti rögzítési pontokra lehet felszerelni, de kapott a G-osztály egy új motorháztetőt és a tetőre egy LED világítást.

Mercedes AMG G63 tuning

Különleges 22 colos kerekeket adtak rá és egy sport kipufogórendszerrel egészítették ki a tuningot, így az autó hangja méltó a megjelenéshez.

Mercedes AMG G63 tuning

Nem mintha a két autó erőben kevés lenne, de a fehér terepjárónál módosítottak a motoron, a 4,0 literes dupla turbós V8-as erőmű, 585 lóerőt és 849 Nm nyomatékot ad mindkét tengelyre, egy 9 sebességes automata sebességváltón keresztül. Ezzel a teljesítménnyel a 0-100 km/órás gyorsulást 4,5 másodperc alatt képes teljesíteni, a maximális sebessége pedig 240 km/óra az AMG Driver’s Package segítségével.

Mercedes AMG G63 tuning

 

Forrás: Carscoop

You may also read!

Érkezik az új MINI Cabrio

A brit prémiummárka tovább folytatja modellpalettája átalakítását, amelynek égisze alatt a nyitott tetős MINI utódjának fejlesztését is bejelentette. A MINI

Read More...
Nissan X-Trail teszt

Nissan X-Trail teszt – nagyon downsizing

Az X-Trail 3. generációja 2017-ben esett át egy ráncfelvarráson, nemrég pedig kapott egy új motorváltozatot. És ez a motor

Read More...
Peugeot Kupa

Hét páros várja a hétvégi futamot a Peugeot Kupában

Az új 208 Rally4 versenyautókkal folytatódik idén a Peugeot Kupa. Az első futamot a napokban leérettségiző Hangodi Bendegúz nyerte

Read More...