Még idénre két teljesen új autót ígér a Ferrari

In izomautó

A Ferrarinál tavaly öt új modell debütált, de úgy tűnik, az olasz modelloffenzíva korántsem ért véget

2019 nagyon erős év volt a Ferrari számára, az olasz autógyár 12 hónapon belül öt új modellt hozott forgalomba: az SF90 Stradale-t, az F8 Tributot, az F8 Spidert, a 812 GTS-t és a képen is látható Romát.

Ferrari Roma

Bár korábban azt hangsúlyozták a cég részéről, hogy az idei év elsősorban a konszolidációról szól majd, Enrico Galliera, a Ferrari kereskedelmi vezérigazgatója most a brit Autocarnak úgy nyilatkozott, hogy a Ferrari idén is két új modellt dob majd piacra. A Ferrari rövid távú terve egyébiránt az, hogy 2022-ig 15 új modellt vezetnek be.

Galliera nem sok részletet osztott meg a rejtélyes modellekről, de utalt arra, hogy a Ferrari “olyan szegmensben is megjelenik, amelyeket eddig nem használt ki”.

Az idei bemutatók közt mindenképpen ott lehet a Ferrari Portofino frissített változata is, ami viszont nem új modell. Ez a kabrió a cég kínálatában lényegében a Ferrari-modellek belépőszintjét képviseli.

Ferrari SF90 Stradale Spider

Az első tényleges újdonság az 1000 lóerős SF90 Stradale Spider lehet, míg a másik is egy hibrid, de kevésbé exkluzív modell. Például a Ferrari 488 Pista elektromos hajtást is tartalmazó változata.
Mindenesetre ebben az évben még biztosan nem számíthatunk a Ferrari leginkább formabontó újdonságára a Ferrari Purosangue SUV-ra, mert azt csak 2021 végére, 2022-re ígérik.

Forrás: hvg.hu

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...