Klassen Range Rover Limo, impozáns és teljesen páncélozott

In bemutató
Klassen Range Rover Limo

A tökéletes védelemért lövedékálló gumikkal is fel van szerelve. A Klassen általában a Mercedes-Benz és a Maybach autóiban a luxus szintjét emeli tovább. A német műhely nem kizárólag Stuttgart-i márkával dolgozik. Katalógusában megtalálhatók olyan márkák, mint a Lexus, a Bentley, a Rolls-Royce és most már a Ranger Rover is.

Klassen Range Rover Limo

Mint látható a Klassen, amely szó szerint is osztályt jelent, ahogyan a Range Rover nyújtott változatánál, tökéletesen utal a méretére. A Klassen Range Rover-t 1,016 milliméterrel nyújtották meg, a teljes hossza 6 215 mm lett. A hatalmas limuzin négy ülés számára biztosít helyet az utastérben, amelyek egymás felé vannak fordítva. Ha az ügyfelek csak két helyet használnak, egy szinte végtelen lábteret kapnak és digitális nagyképernyővel felszerelt guruló konferencia teremben utazhatnak.

Klassen Range Rover Limo

De a legjobb dolog a Klassen Range Rover limuzinban nem kizárólag az óriási méret. A jármű VR8 páncéllal rendelkezik, amely 10 méter távolságból képes ellenállni 7,62 mm-es kaliberű lövedéknek.

Ha baj történne, ez az autó képes a helyszínt elhagyni, mert a Klasse által kifejlesztett lövedékálló gumiabroncsokkal van szerelve, amelyek garantálják a 80 kilométer/óra sebességet, akár 80 km távolságig.

Természetesen, mint minden Klassen által átalakított jármű, a Range Rover XXL páncélozott Limo sem olcsó. Az ára teljes, minden választható extrával elérheti a 750 000 eurót. De a pénz nem lehet kérdés ha egy állami autóról van szó, különös tekintettel a benne utazó személyekre.

Klassen Range Rover Limo

Forrás: motor1.com

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...