A Lanzante bemutatta a legújabb McLaren P1 GTR-18-at, amelyhez a legendás F1 GTR Longtail adta az ötletet

In bemutató
McLaren P1 GTR-18

A brit Lanzante, az elmúlt években számos speciális McLaren modellt átépített, nemrég bemutatta a legújabb alkotását. McLaren P1 GTR-18-nak nevezték el, ezt az utcai szörnyeteget. A Lanzante, korábban McLaren-eket épített át a Le Mans 24 órás versenyekre.

McLaren P1 GTR-18

A tuningcég új szintre emeli az autózás fogalmát, miközben továbbra is megfelel az utcai közlekedés törvényes feltételeinek.

Az első dolog, amit észrevesz az autó csodálója, hogy az autónak hosszú elnyújtott karosszériája van, tisztelegve az eredeti McLaren F1 GTR Long Tail vonalvezetése előtt. Az átszabás részeként az autó új első lökhárítót és új hátsó spoilert kapott.

McLaren P1 GTR-18

Ez az első hyperkocsi, amely megkapta a hat P1 GTR versenyautó színvilágát. Az inspirációt a Gulf Team Davidoff No.28R F1 GTR Long Tail adta. A fényezést hozzáigazították a versenyautó pontos színkódjához, még az új kiegészítő szénszálas alkatrészek is különleges árnyalatú színt kaptak.

A megmaradt öt példánynak mindegyike egyedi színű, a Lanzante által megépített F1 versenyautókkal megegyező külsejű. Nem közölték, hogy a Lanzante hozzányúlt a P1 GTR 3,8 literes dupla turbó, hibrid 986 lóerős erőműhöz. Az ár részleteit sem tették közzé.

McLaren P1 GTR-18

 

Forrás: Carscoops

You may also read!

Veterán Villany

A múlt autói a jövő szolgálatában: legendás járműveket alakítanak át menő elektromos járgányokká – Veterán Villanyos

Richard „Moggy” Morgan és csapata nem ritkán a lehetetlennel kokettál: legendás kocsikat alakítanak át elektromos autókká, de úgy, hogy

Read More...
Korda Racing Supercar

Supercarban is dobogón a Korda Racing

Kiváló eredménnyel mutatkozott be a rallycross szakágban a Korda Racing és a Ritmus ASE közös csapata, a magyar bajnokság

Read More...
drágul a gázolaj

Szerdától drágul a gázolaj

Szerdán a benzin átlagára nem változik, a gázolaj átlagára viszont emelkedik bruttó 2 forinttal literenként. Így a hét közepén

Read More...