Az egyedi kombi Tesla Model S megvásárolható

In elektromos autók
kombi Tesla Model S

A szokásos Tesla Model S átalakítása lehet hogy nem egyetlen alkalom volt?  Az S modell szép kombija minden bizonnyal a legmenőbb és a legjobb minőségben elkészített kombi EV, amelyről tudunk. Az átépítésről itt írtunk. Most eladásra vár, de nagyon drágának tűnik, főleg hogy ez csak egy standard S modell, átalakított hátsóval. Az autó jelenleg a JB Classic Cars weboldalán szerepel, 185 855 eurós áron.

kombi Tesla Model S

Néhány évvel ezelőtt 2016-ban a RemetzCar, a luxusautók megnyújtására szakosodott holland társaság alkotta meg. Korábbi állításuk szerint az elektromos járművek, köztük az Model S megölik a tuningot, úgy tűnik rácáfoltak magukra. Szerencsére egy hollandiai autógyűjtő megbízta őket, hogy készítsék el ezt az átépítést.

kombi Tesla Model S

Az autó úgy néz ki, mintha a Tesla készítette volna 2013-ban. Az összes vonal harmonikusan fut végig, ha nem tudnánk hogy ez csak egy egyszeri munka, azt gondolnánk, hogy széria autóval van dolgunk.

kombi Tesla Model S

Ez az SB modell nagyon drága, de nem mindenkinek. Az átalakításokkal és az elvégzett munka minőségével, minden bizonnyal kérhetnek érte ennyit. Ez egy elég „finom” autó ahhoz, hogy vonzza a figyelmet és a nap végén mindig emlékeztet majd minket a Model S, hogy olyan autónk van, amely elindította a mai gyorsított elektromos járművek fejlesztését. Reméljük, hogy az amerikai Tesla tervezői felismerik az igényt az ilyen szép kombi modellekre.

kombi Tesla Model S

Forrás: INSIDEEVs

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...