Most megvásárolhatja ezt a gyönyörű Lamborghini Countach LP500 S super sportkocsit

In veterán
Lamborghini Countach LP500 S

Biztos ott volt a szobája falán kiragasztva a rengeteg autós poszter között ennek az eredeti állapotú Lamborghini Countach-nak a képe és most valóra válthatja az álmát.

Az RM Sotheby’s egy csodálatos 1984-es Lamborghini Countach LP500 S-t bocsát árverésre Németországban, június 24–27-ig tartó online értékesítés során.

Lamborghini Countach LP500 S

Csak az érdekesség miatt, ezt a Countach-t 1984. március 10-én újonnan adták el egy úrnak, Josef Plein-nek, Németországban. 30 évig Plein úr volt a klasszikus, olasz egzotikus autó büszke tulajdonosa. Ez idő alatt az autóval 14 500 km-t tett meg. Később az alacsony futásteljesítményű szuperautókra szakosodott gyűjtő megvásárolta és azóta is óvott kincsként tartja.

Lamborghini Countach LP500 S

Az RM Sotheby szerint az autó kiváló állapotban van és a képeket nézve, nem túlzó a kijelentés. Az eredeti vörös fényezés nagyon jó állapotban van, úgy tűnik, nem mutat semmiféle fakulást. Az utastérben a gyönyörű fehér bőr, a küszöbök, a középkonzol és a műszerfal is hibátlan.

Lamborghini Countach LP500 S

Az aukciós ház nem közölte az autó várható eladási árát, úgy tudni, hogy minimum ár nélküli árverésre kerül. Valószínűleg 300 000 és 500 000 dollár közötti összegért fog elkelni. Természetesen az eredeti dokumentáció jár az autó mellé, beleértve az eredeti garancialevelet, valamint a megrendelési dokumentumokat.

Lamborghini Countach LP500 S Lamborghini Countach LP500 S Lamborghini Countach LP500 S Lamborghini Countach LP500 S Lamborghini Countach LP500 S Lamborghini Countach LP500 S Lamborghini Countach LP500 S Lamborghini Countach LP500 S Lamborghini Countach LP500 S Lamborghini Countach LP500 S Lamborghini Countach LP500 S Lamborghini Countach LP500 S Lamborghini Countach LP500 S

Forrás: Carscoops

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...