Brabus&Fostla G63 AMG 700 Widestar

In bemutató
Brabus&Fostla G63 AMG 700

A német exkluzív tuning garázs a Fostla összedolgozott a neves Brabus műhellyel és megmutatta, hogy hogyan képzeli el Mercedes-AMG G63-at. A siker szubjektív, de tagadhatatlan, hogy ez az autó legtöbb ember figyelmét felkelti.

Brabus&Fostla G63 AMG 700

Amikor a Fostla-hoz érkezett a G-osztály már a Brabus felszerelte a 700 Widestar tuning csomaggal. Felkerült a szénszálas motorháztető, sárvédő szélesítés, és az újratervezett lökhárítók.

Ezután a németországi Hannoverben működő cég 30 mm-rel lejjebb engedte a kasztnit, minimalizálva a nagy kerékívek és a Brabus által gyártott egyedi 24 colos felnik közötti távolságot, amelyekre a Monobloc Z Platinum Edition, és a 295/35 és 355/25 gumiabroncsok kerültek.

Brabus&Fostla G63 AMG 700

Az utasokat az egyedi rejtett világítás fogadja az ajtók kinyitásakor. Bőr és Alcantara borítás, Brabus logók, fényes fekete és szénszálas díszítés ejti rabul az utasokat. Ha ez nem lenne elég a Fostla kialakított egy új légkört a G63-ban egy csillagos égbolt tetőborítással.

Brabus&Fostla G63 AMG 700

A hatalmas terepjárót semmiképpen sem nevezhetjük egy „sima” 700 Widestar-nak, mivel a 4,0 literes twin-turbo V8-at úgy állították be, hogy 700 lóerőt és 950 Nm nyomatékot tudjon. A gyári G63 AMG-hez képest 115 lóerővel és 100 Nm-rel növelték az erejét. A növelt teljesítménnyel  4,3 másodperc alatt a 100 km/órát láthatjuk kiírva a műszerfalon és a 240 km/órát ha a maximális sebességet elértük.

Brabus&Fostla G63 AMG 700

Forrás: Carscoops

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...