Ez a Toyota Prius Ferrari FF-nek hiszi magát

In elektromos autók
Toyota Prius Ferrari FF

Milyen lenne a Toyota Prius ha az olaszok tervezték és építették volna? Azt nem tudjuk meg soha, de ennek az Albermo-i japán tuningcég Prius átalakításnak olasz hangulata van, pontosabban Ferrari FF hangulata.

Toyota Prius Ferrari FF

Az Albermo számos egyedi alkatrészt készít és kínál, amelyek célja a gyári japán modellekkel az olasz egzotikus autók utánzása, az SP42-es kiegészítő készlet a negyedik generációs Prius számára ezt most lehetővé teszi.

Toyota Prius Ferrari FF

A legfontosabb módosítás a lökhárító lecserélése, amely hasonlít a Ferrari FF-re. Fekete hűtőrács, éles ködlámpa körüli keret és alsó ajak spoiler a recept. Ezt a lökhárítót 1012 dolláros áron lehet megvásárolni.

Az Albermo hátulra egy sajátos lökhárító diffúziór csomagot tervezett a Prius-nak, amellyel egy kis agressziót kölcsönöz az autónak. A hátsó rész átalakításának ára 730 USD.

Toyota Prius Ferrari FF

A képeken látható Toyota Prius (jobb vagy rosszabb, mindenki döntse el maga) még inkább kiemelkedik az egyediségével, mégpedig az autó közepén végigfutó olasz zászló színű versenycsíknak köszönhetően. Több Ferrari jelre hasonlító matrica található az EV-n, amelyek valamilyen madarat ábrázolnak, az ágaskodó ló helyett (milyen kedves).

Toyota Prius Ferrari FF

A Ferrari valószínűleg nem fog örülni, hogy különböző cégek megpróbálják ilyen jellegű kiegészítő elemekkel utánozni a formavilágukat és ráadásul olyan autóemblémákkal járnak, amelyik nagyon hasonlít a sajátjukra. Nem lennénk meglepve, ha ezt a bodykit rövid időn belül lekerülne a piacról.

 

Forrás: Carsoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...