BMW M4 kabrió, drága és gyönyörű – folytatódik az Abu Dhabi Motors sorozata

In bemutató
BMW M4 kabrió

A vadonatúj BMW M4 úton van, de a jelenlegi modell továbbra is rendkívül tetszetős azok számára, akik értékelik a gyors és kényelmes RWD kabrió sportkocsikat. Tökéletes példáját mutatta be a hátsó kerék hajtású utcai sportkocsiknak az Abu Dhabi Motors. Az M4-es versenycsomagot kapott, San Marino Blue fényezést valamint egy Sakhir Orange bőrből készült belsőt.

BMW M4 kabrió

A drága kiegészítők megértése érdekében elmondható, hogy a San Marino Blue fényezés 550 dollárba kerül az USA-ban, míg a teljes Sakhir Orange Merino bőr 2550 dollár.

Megfigyelhetünk még számos tökéletes kiegészítőt is ezen a BMW-n, például a 20 colos M-es csillag mintájú kerekeket, amelyek további 4250 dollárba kerülnek, habár verseny modellekben szoktak ilyeneket használni. Vagy az „M” szén és kerámia fékeket, ami egy méregdrága 8150 dolláros opció.

BMW M4 kabrió

Diszkrét szénszálas és krómozott fekete díszítések is felkerültek, amelyek külön költség nélkül járnak, de az „M” duplakuplungos sebességváltó a drivelogic segítségével további 2900 dollárral növeli az árat.

A versenycsomag kiegészítéssel, ami egy 4250 dolláros felárat jelent, az M4 teljesítménye 431-ről 450 lóerőre-re növekszik, így állóhelyzetből 4,1 másodperc alatt sprintel 100km/órára.

BMW M4 kabrió

A csomag egy speciálisan hangolt adaptív M felfüggesztést is tartalmaz, új rugókkal, lengéscsillapítókkal valamint újrakonfigurált vezetési módokkal és az Active M Differential és a DSC rendszer is át van hangolva.

A fekete króm kipufogóval szerelt autó, valamint a veserács fekete felülete, az oldalsó kopoltyúk és a csomagtartó fedél M4 fekete felírta mind a versenycsomaghoz tartozik, amely kibővített Shadowline elemeket kínál a vásárlónak.

BMW M4 kabrió

 

Forrás: Carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...