Ez így rendben van, a kínai WEY VV7 GT terepjárót a Brabus vette kezelésbe

In bemutató
WEY VV7 GT

Megszoktuk, hogy a Brabus európai autókkal foglalkozik, de legújabb projektje éppen az ázsiai térségből jött a kínai WEY VV7 GT kínai SUV formájában.

A Car News China nemrégiben megosztotta ezeket a képeket az interneten és a fotók azt mutatják, hogy az átszabás célja nem a finomítás volt. A csinosítással leginkább agresszívvé és sportossá varázsolták a terepjárót, így az európai érdeklődök minden bizonnyal szívesebben választják majd.

WEY VV7 GT

A gyári megjelenés szerint is a VV7 GT már alapból eléggé feltűnő, de a Brabus új szintre emeli a SUV-ot, köszönhetően a szemet gyönyörködtető alkatrészeknek.

A bemutató szerint az optikai átalakítás része a hangsúlyosabb sárvédő, a fekete 21 colos felni piros féknyereggel, a módosított első és hátsó lökhárítók fekete hátsó diffúzorral, a F1 stílusú hátsó féklámpa és sötétített hátsó ablakok. A VV7 GT Brabus-nak a gyári változataihoz képest tiszta hátsó lámpája és hangsúlyosabb hátsó spoilere van.

WEY VV7 GT

A Brabus nagy tapasztalattal nem rendelkezik a kínai járművek feljavításában, ezért nem piszkált a jó erőben lévő WEY hajtóművéhez. A SUV továbbra is egy 2,0 literes turbófeltöltős négyhengeres motorral rendelkezik, amely 227 lóerőt és 387 Nm nyomatékot eredményez, egy hétfokozatú automata sebességváltóval, amely kizárólag az első kerekeket hajtja.

Még nincs belső kép a WEY Brabus-ról, de gyanítható, hogy valamilyen finomítást megejtettek az utastérben is. A WEY VV7 GT gyártása júliusban indul Kínában, 191 800 jüan (27 103 dollár) alapárral.

Reméljük hamarosan elkezdik a kínai EV-k hasonló módosításait is.

WEY VV7 GT

Forrás: Carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...