A SsangYong Tivoli facelift elérte az európai piacokat

In bemutató
SsangYong Tivoli facelift

A koreai autógyártó részlet gazdag fotókon mutatta be a modell frissített Tivoli Subcompact városi terepjáróját.

A SsangYong Tivoli egy évvel ezelőtt debütált Koreában és most a facelift, finomított modell érkezik az európai országok autószalonjaiba.

A frissített subcompact SUV külső és belső optikai javításokat, fejlett biztonsági és infotainment technikát, valamint új erőátvitelt kínál. A Tivoli most egy frissített új arcot mutat, komoly nagyautós fényszórói vannak, újrarajzolt hűtőrácsot és új lökhárítót kapott.

SsangYong Tivoli facelift

A 2020-as Tivoli hátulja is szebb lett új lökhárítót, jobban látható LED-es hátsó lámpákat és egy új, az emblémával jobban hangsúlyozó hátsó ajtót kapott.

SsangYong Tivoli facelift

Jelentősebb változások vannak az autó utasterében is, a Tivoli átalakított műszerfallal, egy frissített középkonzollal és jobb minőségű kapcsolókkal fogad. A SUV-ba beszereltek egy konfigurálható 10,25 colos LCD kijelzőt, amelyhez párosul egy 8 colos képernyő, intelligens audiorendszerrel (Ventura és Ultimate modellek felszereltsége).

SsangYong Tivoli facelift

Az információs és szórakoztató rendszer DAB-rádiót, RDS-t, USB-portot, Apple CarPlay-t és Android Auto-t, valamint egy hátsó kamerát tartalmaz. Ezenkívül a rádió DAB plusz funkcióval rendelkezik, amely tiszta hangot és Bluetooth technológiát kínál a telefonhoz való csatlakozáshoz és a zene streamingjéhez.

SsangYong Tivoli facelift

A Tivoli jelentős mechanikai frissítéseken is átesett két új, turbó benzinmotorral kapható: egy 1,2 GDi háromhengeres és egy 1,5 GDi  négyhengeres motorral. A korábban kapható 1,6 literes négyhengeres turbódízelt feljavították, így mindhárom motor megfelel a legújabb Euro 6D kibocsátási szabványoknak.

Az alap 1,2 literes motor hatsebességes kézi sebességváltóhoz kapcsolódik és 128 lóerő a teljesítménye 230 Nm nyomatékkal. Az 1,5 literes benzines hatsebességes kézi vagy automata sebességváltóval kérhető, 163 lóerő és 280 Nm áll rendelkezésre.

Ami a frissített dízelt illeti a teljesítmény 136 lóerőre és 324 Nm nyomatékra javult. Hatfokozatú kézi vagy automata sebességváltóval is kapható. A motortól függetlenül az összes 2020-as Tivoli modell elsőkerék hajtású.

SsangYong Tivoli facelift

Az SsangYong az aktív biztonságot is korszerűsítette modern rendszerekkel, mint az első ütközés védelem, sávelhagyásra figyelmeztetés sávtartó segéddel, közlekedési tábla felismerés, éberség figyelő, de beraktak vészleállító rendszert és a biztonsági távriasztót is.

SsangYong Tivoli facelift

Az árak még csak az Egyesült Királyságban nyilvánosak, 13 999 £ -tól kezdődnek a Tivoli EX alaphoz, amely kizárólag a háromhengeres benzinmotorral van szerelve. Alapból az ügyfelek olyan szokásos extrákat kapnak, mint a tempomat, elektromos ablakok, DAB rádió iPod és Bluetooth csatlakozással, 16 colos acélkerekek dísztárcsával, kézi légkondicionáló, hat légzsák.

 

Forrás: Carscoops

You may also read!

F1 - Lebegő csődök

F1 – Lebegő csődök és kivonulások

A világ legnézettebb autós versenysorozata mostanában komoly átalakuláson megy keresztül. Ha ez nem lenne elég, a 2020-as idényben még

Read More...
Tervezz álomautót fagylaltért

Tervezz álomautót, fagylalt lesz a jutalom!

Május utolsó vasárnapján rajzaikkal is fizethetnek a gyerekek. Minden alkotás egy gombóc fagylaltot ér Balatonfüred egyik legjobb cukrászdájában. A gyereknapi

Read More...
új Santa Fe első képe

A Hyundai Motor egy pillantást engedett az új Santa Fe-re

Az új Santa Fe első képe a SUV masszív, mégis szupermodern kialakításáról árulkodik. A koreai gyár először kínálja a modellhez

Read More...

Leave a reply: