Wald-nál plasztikázott Mercedes G-osztály jobb, mint az új AMG G63

In hír

A Wald International cég gondolt a meglévő G-osztály tulajdonosaira, a korábbi generációs Mercedes átalakításához kínál kiegészítőket és a végeredmény: durvább mint az AMG G63

A Black Bison projekt, a német terepjáró 2013-2018 közötti generációjára alkalmas. Mint minden más modellhez, a japán műhelyben készített kiegészítőit az eredeti rögzítési pontokkal használja.

A karosszériaszélesítő átalakításon felül, mind a négy keréknél extra 50 mm-rel emelte meg a karosszériát, a Wald G-Wagen a Panamericana hűtőráccsal büszkélkedhet, amely a mai csúcskategóriás AMG modellek legfőbb jellemzője. Új, átszabott első lökhárító, nagyobb légbeömlőkkel és beépített LED DRL-ekkel, míg a hátsó lökhárító hasonlóan markáns kinézetű és agresszívebb diffúzorral rendelkezik.

Az éjjeli láthatóság javítása érdekében a tetőre szerelt LED lámpák is működnek, amelyek egy sportos tetőspoilerbe vannak építve. Opcionálisan vásárolható egy új, nagyobb szellőzőkkel ellátott motorháztető is, amellyel javítja a turbófeltöltők légzését. Az oldalsó hármas kipufogóvégekkel ellátott sportrendszer szintén része a konstrukciónak, mélyebb a megjelenéshez illő agresszív hangot adva az autónak.

A külső fejlesztéseket az új, Y küllős 10,5 x 24 colos kerekek teszik tökéletessé. A Wald kifejezetten ehhez a modellhez készítetett Toyo sár/terep gumiabroncsait teszik fel a hatalmas felnikre.

A belső tér és a motor most átalakítás nélkül maradt, de a Wald-nál megtalálható ezek teljes átfogó átépítésének kínálata. Minden attól függ, hogy mennyit hajlandó költeni autójára.

 

Forrás: Carscoops.com

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...