A Ford Mustang Mach-E késni fog

In elektromos autók
Ford Mustang Mach-E

Kiderült, hogy a Ford Mustang Mach-E tulajdonosokhoz szállítása 2021-re halasztódik több európai országban.

A Ford ebben az évben tervezte a teljesen elektromos Mustang Mach-E szállítását Európába, de az autó megrendelőinek küldött e-mailekben megerősítették, hogy a koronavírus járvány okozta zavarok miatt késni fognak az átadásokkal.

Az Egyesült Királyságban az egyik vásárlónak küldött e-mailben a Ford a következőket írta: „Sajnos a COVID-19 miatt az észak-amerikai gyárunkban üzemzavar volt, amely késlelteti a Mustang Mach-E átadását. Arra számítunk, hogy a szállítások 2021 elején megkezdődnek az Egyesült Királyságban”

Ford Mustang Mach-E

Ez szomorú hír az európai vásárlók számára, mivel sok más típusú autó legyártása is késik a COVID-19 miatt. Az Egyesült Államok ügyfeleit illetően a Ford nemrégiben nyilatkozatot adott ki, amely szerint a szállítások még idén megkezdődnek, de valószínűleg erre csak a negyedik negyedévben fog sor kerülni.

Néhány héttel ezelőtt a Ford egy jó hírt is bejelentett, a Mustang Mach-E nagyjából 30 százalékkal gyorsabban töltődik, mint korábban becsülték. Pontosabban, a megnövelt hatótávolságú hátsókerék hajtású változat 10 perc alatt körülbelül 61 mérföld (98 km) távolságot érhet el egy Electrify America DC gyors töltőállomáson. Az összkerék meghajtású modell tíz perces feltöltéssel 52 mérföld (94 km) távolságot érhet el.

 

Forrás Carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...