A Kia Picanto faceliftelt változatát új motorral és sebességváltóval ajánlják Európának

In bemutató
Kia Picanto Facelift

A Kia hivatalos fotókat tett közzé a Picanto európai változatáról. Idén ősszel kerül forgalomba, két választható 1,0 literes benzinmotorral, 67 és 100 lóerővel. Terveztek még egy új félautomata kézi sebességváltót is a városi kocsihoz.  A dél-koreai gyártó az AMT-t megfizethető alternatívaként kínálja a hagyományos automata sebességváltókhoz képest.

Kia Picanto Facelift

A frissített Kia Picanto-t először idén januárban láthattuk, amikor még az álcázott prototípust téli körülmények között tesztelték. Most nagyjából négy hónappal később a mini autót hivatalosan is bemutatták a közönségnek.

Kia Picanto facelift

A dél-koreai piacon a Picanto eddig Morning néven volt ismert, a frissítéssel megjelent a Morning Urban változat, amely jobban tükrözi a módosításokat. Könnyű megismerni a frissített modellt az új LED-es fényszórókkal és a sportosabb megjelenésű lökhárítóval. A hűtőrács is módosul, míg a ködlámpa új króm díszítést kap.

A változások hasonlóak a hátsó részen is, ahol friss LED-es hátsó lámpákat, új vízszintes kiegészítő lámpákat és apró levegő nyílást látunk. A lökhárítóba integrálták a valószínűleg csak a látványt fokozó dupla kipufogóvégeket. További fejlesztés az új 16 colos kerék és az ajtókon a kiegészítő króm ablakkeret.

Kia Picanto facelift

Az utastérben meglepően minőségi a változás, új az anyagfelhasználás. Egy frissített információs és szórakoztató rendszert kapott 8 colos kijelzővel és egy Bluetooth Multi Connection funkcióval, amely lehetővé teszi kettő Bluetooth-eszköz csatlakoztatását egyszerre. A műszercsoportba még egy kisebb, 4 colos kijelző is bekerült.

A Picanto Facelift Európában 7 éves és 100 000 km-es garanciával kerül a vevőkhöz.

 

Forrás: Carscoops

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...