A 2021-es VW Arteon már látható volt a június 24-i premier előtt

In hír
VW Arteon kémfotók

A Volkswagen június 24-én fogja hivatalosan bemutatni a legújabb Arteont. A legnagyobb hír, hogy egy második karosszériastílus is készül, az Arteon kombi változata.

VW Arteon kémfotók

Nem meglepő, hogy a közepes méretű autó kombi változatát távol tartják Észak-Amerikától és Európában indul a frissített liftback mellett, kiegészítve az elegáns stílust egy nagy csomagtartóval.

VW Arteon kémfotók

Ami az autó külsejét illeti a német autógyártó visszafogott volt csak enyhén módosította a fényszórókat és a hátsó lámpákat, miközben egyszerűsítette a hűtőrács kialakítását. A korábbi takarások lekerültek és feltárták az új „Arteon” feliratot, amely megjelenik a csomagtérajtón új betűkészlettel. Várhatóan megjelenik egy frissített színpaletta és új kerékkészlet.

VW Arteon kémfotók

Az utastérben az Arteon megkapja a legfrissebb információs és szórakoztató rendszert és talán a szokásos már unalmas kárpitozást és burkolatokat is javítják. Az autóvezetőket új biztonsági felszerelések segítik, ideértve a „Travel Assist” félig automata vezetést is, amely hosszú utakon átviheti az autó kormányzását, gyorsulását és fékezését, akár 210 km/órás sebességgel is képes lesz a feladatot ellátni.

VW Arteon kémfotók

A modellcsaládot a teljesítményorientált Arteon R fogja kiegészíteni, amely várhatóan a Golf R 2,0 literes 328 lóerős motorját kapja. A gyári jelentések szerint a 394 lóerős 3,0 literes VR6 ikerturbó motor is bekerülhet a modellbe. A kisebb teljesítményű modelleknél egyértelmű választás lehet a DSG sebességváltó és a 4Motion összkerékhajtás.

A vállalat egyelőre nem mondott semmit az Arteon R-ről, ezért várhatóan néhány hónappal később mutatkozik be.

 

Forrás: Carscoops

You may also read!

Már épül az új présüzem a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában

Megkezdődtek a Mercedes-Benz új présüzemének építési munkálatai Kecskeméten. A gyár második présüzemében a tervek szerint 2022-ben kezdődik meg a

Read More...

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...