Számítógépeket ajándékozott a Honda a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznak – Sajtóközlemény

In hír, sajtóközlemény
Számítógépeket ajándékozott a Honda

Kedden a délelőtti órákban számítógépeket és laptopokat ajándékozott a Honda Magyarország a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznak. A számítástechnikai eszközök egyebek mellett a Fül-orr-gégészeti, fej-nyaksebészeti osztályra kerülnek, hogy megkönnyítsék, egyszersmind hatékonyabbá tegyék a szakemberek munkáját.

 

Dr. Móri István Péter, főorvos, osztályvezető-helyettes elmondta:

 

„Jómagam és a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, különösen a Fül-orr-gégészeti, fej-nyaksebészeti osztály dolgozója nevében szeretném őszinte köszönetünket kifejezni a Honda Magyarországnak azért a nagylelkű adományért, amit ma volt szerencsém átvenni a cég képviselőitől.

A XXI. század egészségügyi munkájának jelentős része digitális platformon alapszik. A betegek adatainak, kórrajzainak tárolásától kezdve, a képalkotó vizsgálatok és egyéb diagnosztikai eredmények megtekintéséig sok-sok területen vesszük igénybe a különféle informatikai rendszereket. Tudjuk, hogy a műszaki eszközök, így a számítógépek idővel elavulttá válnak, ezért óriási ajándék, hogy kevésbé korszerű komputerjeinket lecserélhetjük az adományozott berendezésekre. Köszönjük!”

 

Smudla István, a Honda Central Europe autóértékesítési vezetője és magyar piacért felelős igazgatója hozzáfűzte:

 

„A Honda mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsa az embereknek, az emberiségnek. Az elmúlt időszakban egészségügyi és gazdasági szempontból egyaránt nehéz helyzetbe került az ország, a legnagyobb terhet pedig egyértelműen az egészségügyi dolgozók, közöttük a Jahn Ferenc Kórház szakemberei viselték. Elismerésre méltó az a kitartás és áldozatkészség, amivel munkájukat végezték.

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház meghatározó szerepet játszott a koronavírussal kezelt betegek ellátásában, így az itt dolgozókra még nagyobb feladat hárult. Remélem, hogy a mai napon átadott 14 laptoppal és 14 asztali számítógéppel mi is hozzájárulhatunk a könnyebb, hatékonyabb gyógyításhoz, és Soichiro Honda szellemiségéhez hűen egy kicsit jobbá tehetjük a világot.”

 

A világ egyik legnagyobb járműipari vállalataként a Honda mindig is élen járt a műszaki fejlesztésekben, és milliónyi olyan mobilitáshoz kapcsolódó eszközt dolgozott ki, amely zöldebbé, biztonságosabbá és korántsem utolsó sorban élvezetesebbé tette a közlekedést. Hűen a céget alapító Soichiro Honda filozófiájához, a márka munkatársai ma is egy szebb, boldogabb világért dolgoznak, erről tanúskodik a Honda Magyarország nagylelkű felajánlása is.

You may also read!

Virtual DiRT Rally

1600 regisztrált játékos várja a virtuális rallybajnokság második szezonját

Hungarian Virtual DiRT Rally 2.0 Championship 2021 Nyolc bajnoki futam és századmásodpercekért folyó küzdelmek jellemezték a Hungarian Virtual Dirt Rally

Read More...
Citroën C3 Rally2

Magyar páros, a Német Lackó – Tóth Imre duó is Citroën C3 Rally2-vel versenyez idén!

Harmadik R5-ös szezonja után autót és navigátort vált a tehetséges pilóta. A Tagai Racing Technology által felkészített versenyautó és

Read More...

A 490 ezer dolláros Lunaz Bentley S3 Flying Spur EV

A brit Lunaz csúcskategóriás klasszikus angol autók elektromos átalakítására specializálódott és már számos munkája fut az utakon. Elektromos használatot

Read More...