Készül az apokalipszisre? Az autó már megvan hozzá

In bemutató

Ha egy átalakított terepjáróra vadászik, amelyik az elképzelhető legreménytelenebb körülményekkel is megbirkózik ”és amellyel túlélheti a zombi apokalipszist”, akkor megtalálta és most meg is vásárolhatja.

Az alap egy 2013-as Toyota Tundra CrewMax, amelyet újkorában a TRD terepjáró csomaggal gyártottak és most is csak 77 ezer km van benne. Az előző tulajdonos több ezer dollárt költött a korszerűsítésre.

Először a külsőről kell beszélni. Az egész testet matt fekete Line-X bevonattal színezték és Bushwacker sárvédő szélesítést, ARB Safari légzőcsöveket, egyedi első és hátsó acél lökhárítókat, Smittybilt X20 csörlőt kapott, ami 7900 kg súlyt képes mozgatni. Továbbá egyedi tetőcsomagtartót létrával, külső tárolókat és tetőre szerelt emelőt kapott. Vannak még utólagos LED fényszórók, nagy reflektorok és sötétített LED-es hátsó lámpák is.

A Tundra alá egy 17 cm-rel megemelt futóművet építettek, amelynek elülső része Fox Racing Shox csillapítókkal és hátul külön állítható tagokkal rendelkezik. További csillapítást a Fox 2.0 Performance sorozat alkatrészei biztosítanak a hátsó tengely és az alváz között. A 20 colos fekete kerekek a Toyo Open Country M/T gumiabroncsok egészült ki.

A belső teret átfogóan továbbfejlesztették, tartalmaz egy hangszóró berendezést, kettős konzolra szerelhető tűzoltó készüléket, lézerrel maratott konzolt a kapcsolóknak, kiegészítő mérőeszközöket és egy tablettatartót.

A Bring A Trailer aukcióból már nem sok maradt, ha ezzel az vaddisznó Tundra-val akarja világot meghódítani.

Forrás: Carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...