Készül az apokalipszisre? Az autó már megvan hozzá

In bemutató

Ha egy átalakított terepjáróra vadászik, amelyik az elképzelhető legreménytelenebb körülményekkel is megbirkózik ”és amellyel túlélheti a zombi apokalipszist”, akkor megtalálta és most meg is vásárolhatja.

Az alap egy 2013-as Toyota Tundra CrewMax, amelyet újkorában a TRD terepjáró csomaggal gyártottak és most is csak 77 ezer km van benne. Az előző tulajdonos több ezer dollárt költött a korszerűsítésre.

Először a külsőről kell beszélni. Az egész testet matt fekete Line-X bevonattal színezték és Bushwacker sárvédő szélesítést, ARB Safari légzőcsöveket, egyedi első és hátsó acél lökhárítókat, Smittybilt X20 csörlőt kapott, ami 7900 kg súlyt képes mozgatni. Továbbá egyedi tetőcsomagtartót létrával, külső tárolókat és tetőre szerelt emelőt kapott. Vannak még utólagos LED fényszórók, nagy reflektorok és sötétített LED-es hátsó lámpák is.

A Tundra alá egy 17 cm-rel megemelt futóművet építettek, amelynek elülső része Fox Racing Shox csillapítókkal és hátul külön állítható tagokkal rendelkezik. További csillapítást a Fox 2.0 Performance sorozat alkatrészei biztosítanak a hátsó tengely és az alváz között. A 20 colos fekete kerekek a Toyo Open Country M/T gumiabroncsok egészült ki.

A belső teret átfogóan továbbfejlesztették, tartalmaz egy hangszóró berendezést, kettős konzolra szerelhető tűzoltó készüléket, lézerrel maratott konzolt a kapcsolóknak, kiegészítő mérőeszközöket és egy tablettatartót.

A Bring A Trailer aukcióból már nem sok maradt, ha ezzel az vaddisznó Tundra-val akarja világot meghódítani.

Forrás: Carscoops

You may also read!

Az új 2021-es Toyota Corolla Cross elmossa a ferdehátú és a terepjáró közötti különbségeket

Sokan úgy gondolják, hogy a SUV-okra nincs már akkora kereslet, mint korábban. Itt a bizonyíték, hogy igen is szüksége

Read More...

A Karma Automotive Európában terjeszkedik, pedig nem rég még a csődöt fontolgatták

A Karma Automotive bejelentette, hogy kiterjeszti európai üzleteit Németországban, Ausztriában és Svájcban. Az autógyártó már jelen van Hollandiában, Svédországban,

Read More...

Cupra el-Born a SEAT új autója nagyon vagány, de még nem sokat tudunk róla

Hivatalos sajtóközleményben hozták nyilvánosságra, mert egyes brit online autósoldalak már közzétették a képeket. Valamit nyilvánvalóan elhibáztak a vállalatnál, nem így

Read More...