Eladó a Baby Driver (Nyomd, bébi, nyomd) mozifilm Subaru WRX kaszkadőrautója

In hír, Téma

Ha szereted a Subaru-t és a Baby Driver filmet, szerencséd van, mivel a mozifilm kaszkadőrautója felbukkant az eBay-en.

Az eladó szerint ez az autó egy módosított 2006-os WRX, amelyet a bankrablás jelenetének felvételére használtak.

Mivel kifejezetten mutatványokhoz alkalmas erős Subaru kellet, az autó a WRX STI motorral van szerelve. Ennek a turbófeltöltővel szerelt 2,5 literes motornak 300 lóerő teljesítménye.

Az autó kisebb módosításokon esett át, de a motor cseréjére nem volt szükség. A WRX-be beszereltek egy Exedy Stage 1 tengelykapcsolót és Cusco hátsó differenciálművet. Az autó hidraulikus kézifékkel és OS Giken elülső diffúzorral is rendelkezik.

A filmben használt többi autó piros volt, ezért a Subaru-t újrafestették. Beszereltek egy WRX STI műszercsoportot és más “funkcionális STI kiegészítőt”.

A hirdetés megjelenésétől kezdve a licitálás 19 000 dollárról (16 744 €) indul. Valószínűleg az autó sokkal többért fog elkelni, egy hasonló filmes autó 2017-ben 69 100 dollárért (60 892 euró) talált gazdára.

Az ilyen filmekben szerepelt autók számára fontos a hitelesség és az ezt igazoló dokumentáció, az autóhoz tartoznak az „építési engedélyek, nyugták, interjúk a kaszkadőr Jeremy Fry-vel… és a filmből készült képernyőképeket is mellékelnek”.

A Baby Driver (Nyomd, bébi, nyomd), egy 2017-es akciófilm volt, melynek főszereplője Ansel Elgort volt, mint a fiatal sofőr. A filmben szerepelt többek között Kevin Spacey, Jamie Foxx, Jon Hamm és Jon Bernthal. A mozifilmet a nézők és a kritikusok jónak találták és több mint 226 millió dollárt (199 millió eurót) hozott a készítőknek.

Forrás: Carscoops

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...