Ízléses tuningot kapott a Ferrari Roma

In izomautó

A külső minimális mértékben változott, a motort viszont jelentősen erősebbé tették

A Ferrari tavaly novemberben lebbentette fel a fátylat a nagyteljesítményű 2+2 üléses GT autók piacán hadrendbe állított Romáról, melynek most bemutatkozott az első tuningcsomagja.

© Wheelsandmore

A Wheelsandmore csapata finoman nyúlt hozzá a stílusos sportkocsi külsejéhez. Újak a 21 és 22 colos könnyűfémfelnik, melyeket háromféle kivitelben, a kívánt színben és bevonattal rendelhetnek meg a vásárlók.

© Wheelsandmore

Érkezőben a német tuningcég ültetett sportfutóműve és állítható hangzású új kipufogója, a motortuning pedig már el is készült.

© Wheelsandmore

A 3,9 literes biturbó V8-as erőforrás alaphelyzetben 620 lóerőt, illetve 760 Nm-t ad le, a szakszerű beavatkozást követően azonban már 700 lóerős, illetve 885 Nm-es produkcióra képes.

© Wheelsandmore
 
Egyelőre nem tudni, hogy a menetteljesítmények mennyit javulnak a tuningot követően. A nyolcfokozatú duplakuplungos automataváltós Ferrari Roma alaphelyzetben 3,4 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100-ra, és 9,3 másodperc alatt 0-ról 200-ra, a végsebessége pedig 320 km/h.
 
© Wheelsandmore
 
Forrás: hvg.hu

You may also read!

Berta Benjamin F4

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a

Read More...
Skoda Fabia

Itt a 4. generációs Skoda Fabia

A Skoda Fabia 22 éve indult hódító útjára és nagyon sikeres modellnek mondható. Ez már a negyedik generáció. A

Read More...
bővül a GreenGo

Két országban bővíti flottáját a GreenGo

Új, Skoda Citigo e iV elektromos autókkal bővül a GreenGo hazai és prágai flottája. Azért éppen ezzel a modellel,

Read More...