Elektromos Renault Twingo Z.E. ősszel kezdődik a forgalmazás

In elektromos autók

A Renault bejelentette, hogy a nemrég bemutatott új elektromos városi autója a Twingo Z.E először egy limitált kiadású verzióként kerül forgalomba.

Az elektromos városi minit Vibes néven kezdik értékesíteni és színes díszítésekkel ragadja meg a figyelmet. A Renault modern friss színek mellett, egy új exkluzív Valencia Orange fényezést is kínál a modellhez. Érdemes megjegyezni, hogy ezt a limitált Twingo Z.E. külsőt a hamarosan megjelenő benzinmotoros Twingo modellekhez is lehet kérni.

A Vibes fiatalos ötletelemekkel tűnik ki az autók tömegéből. Ilyen a fehér csíkokkal díszített hűtőrács, a 16 colos fehér gyémánt csiszolású könnyűfém kerék, narancssárga csavarokkal. Az autó oldalán látható sportcsíkok a fényezés színéhez passzoló fehér, szürke vagy narancssárga színűek lehetnek.

 

 

A Twingo Z.E. Vibes a töltőnyílás ajtója felett a jobb hátsó sárvédőn egy külön kis ábra jelezi a káros anyag mentességet, amely az akkumulátort jelképezi. A városi EV a modern nagyautós hatás érdekében megkapta a Vibes monogramot a hátsó ajtón, az oldalsó védőléceken.

A színes csíkok visszaköszönnek a Twingo Z.E speciális kiadásának belsőterében is a 7 colos EasyLink központi kijelzője felett. Különlegesek a narancssárga díszekkel ellátott ülések is, exkluzív bőr és kárpit párosítással.

A Renault szeptemberben kezdi a Twingo Z.E. Vibes forgalmazását, elsőként Franciaországban. A Twingo Z.E. egy 22 kWh-s akkumulátorral készül, amellyel 180 km-t képes megtenni (WLTP). Az akkumulátor egy kicsi, hátulra felszerelt villanymotort lát el, amely 80 lóerős és 160 Nm nyomatékot szolgáltat.

Forrás: Carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...