Jön egy új típus a Mercedestől, a T-osztály

In hír

Kis családi furgonnal bővíti kínálatát a stuttgarti cég.

A Mercedes és a Renault folytatja együttműködését, amelyet korábban a Citan modellel kezdtek el. A T-osztály, amely 2022-ben érkezik ugyancsak a Renault Kangoo-ra épül., akárcsak az említett Citan és mindkét járművet a Renault fogja gyártani Franciaországban.

A Citanhoz hasonlóan, a Mercedes T-osztályból is lesz 100%-ban elektromos változat, de természetesen a plug-in és a hagyományos motorú variánsok mellett. Az elektromos változat a Kangoo ZE 52 kWh-s akkumulátorából kiindulva, ami 400 kilométeres hatótávot biztosít, a Mercedes is hasonlót tudhat majd.

A Mercedes T-osztályt azoknak a családoknak szánják, akik “aktívan” élnek és szívesen belépnének a Mercedes-Benz jelentette prémium világba. Azt egyelőre pontosan persze nem látni, hogyan fog kinézni a Mercedes T-osztály, de azt igen, hogy két tolóajtós lesz, komoly méretű csomagtérrel, amelyet bármikor át lehet alakítani.

T-osztálynak ugyanakkor nem kevés versenytársa is lesz, az említett Kangoo mellett a Citroen Berlingo, a Peugeot Rifter, a VW Caddy és a Ford Tourneo is ugyan ezt a funkciót kínálja.

Forrás: hvg.hu

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...