Kovács Patrícia lett a DS 3 Crossback E-Tense nagykövete

In elektromos autók
DS nagykövet

A sikeres színésznőnek ez az első elektromos autója, maga is most ismerkedik az elektromos autózással. A DS magyarországi importőre egy Crystal Pearl fényezésű, Alcantara kárpitozású DS 3 CROSSBACK E-TENSE Performance Line-t adott át a művésznőnek a DS STORE BUDAPEST-ben. A DS 3 CROSSBACK egyedi megjelenése tökéletesen illik Patrícia stílusához.

„Sokféle autót vezettem már, de elektromosat még sosem. Ezzel az autóval egy új fejezet nyílik meg az életemben. Egy elektromos autó sokkal nagyobb tudatosságot, sokkal több tervezést igényel, de kész vagyok megfelelni a kihívásnak. Az életemet igyekszem tudatosan élni és fontos számomra, hogy minél kevésbé szennyezzem a környezetet” – mondta el Kovács Patrícia színésznő, aki mostantól egy tisztán elektromos DS 3 CROSSBACK E-TENSE modellt fog használni a mindennapokban.

A művésznő amellett, hogy rajong a szép tárgyakért, legalább ennyire fontosnak tartja, hogy autója nap mint nap kiszolgálja az ő és 7 éves kislánya igényeit. „Nekünk az autó egy családtag, az életünk része”– tette hozzá.

 

A DS minden modelljét kínálja elektromos vagy plug-in hibrid változatban. 2025-től pedig már csak ilyen hajtású autókat fognak forgalmazni. Ilyen irányú fejlesztéseikben nagy segítséget jelent a Formula-E bajnokságban szerzett rengeteg tapasztalat.

A DS 3 Crossback E-Tense –  amit a művésznő kapott – 50 kWh-ás akksival rendelkezik, és WLTP szerint 320 km-t képes megtenni, ez a valóságban olyan 260-280 km lehet. Akár 100 kW-tal is lehet tölteni, így a 80 %-os töltöttség 30 perc alatt eléárhető.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhatunk Kovács Patrícia színésznővel, akinek hihetetlenül jól áll a DS stílusvilága”-mondta el az átadáskor Kanalas Gergely, a DS márkaigazgatója.

You may also read!

A Hyperion XP-1 a hidrogén meghajtású hiperautó

Végsebessége meghaladja a 356 km/órát és állítólag a 100 km/órás sprintet 2,2 másodperc alatt letudja. A Hyperion XP-1 úgy hangzik,

Read More...

Megújult a Kia Stinger

A Kia Motors kiadta az első hivatalos fotókat a kívül-belül felfrissített Stinger-ről. Új dizájnelemekkel, magasabb minőségű felhasznált anyagokkal, bővebb

Read More...

Az új 2021-es turbós BMW 545e xDrive plug-in hibrid

A BMW bemutatta a legújabb 545e xDrive sedan-t, amellyel bővíti az 5-ös sorozat hibrid modellcsaládját. A cél elsősorban a

Read More...