Kovács Patrícia lett a DS 3 Crossback E-Tense nagykövete

In elektromos autók
DS nagykövet

A sikeres színésznőnek ez az első elektromos autója, maga is most ismerkedik az elektromos autózással. A DS magyarországi importőre egy Crystal Pearl fényezésű, Alcantara kárpitozású DS 3 CROSSBACK E-TENSE Performance Line-t adott át a művésznőnek a DS STORE BUDAPEST-ben. A DS 3 CROSSBACK egyedi megjelenése tökéletesen illik Patrícia stílusához.

„Sokféle autót vezettem már, de elektromosat még sosem. Ezzel az autóval egy új fejezet nyílik meg az életemben. Egy elektromos autó sokkal nagyobb tudatosságot, sokkal több tervezést igényel, de kész vagyok megfelelni a kihívásnak. Az életemet igyekszem tudatosan élni és fontos számomra, hogy minél kevésbé szennyezzem a környezetet” – mondta el Kovács Patrícia színésznő, aki mostantól egy tisztán elektromos DS 3 CROSSBACK E-TENSE modellt fog használni a mindennapokban.

A művésznő amellett, hogy rajong a szép tárgyakért, legalább ennyire fontosnak tartja, hogy autója nap mint nap kiszolgálja az ő és 7 éves kislánya igényeit. „Nekünk az autó egy családtag, az életünk része”– tette hozzá.

 

A DS minden modelljét kínálja elektromos vagy plug-in hibrid változatban. 2025-től pedig már csak ilyen hajtású autókat fognak forgalmazni. Ilyen irányú fejlesztéseikben nagy segítséget jelent a Formula-E bajnokságban szerzett rengeteg tapasztalat.

A DS 3 Crossback E-Tense –  amit a művésznő kapott – 50 kWh-ás akksival rendelkezik, és WLTP szerint 320 km-t képes megtenni, ez a valóságban olyan 260-280 km lehet. Akár 100 kW-tal is lehet tölteni, így a 80 %-os töltöttség 30 perc alatt eléárhető.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhatunk Kovács Patrícia színésznővel, akinek hihetetlenül jól áll a DS stílusvilága”-mondta el az átadáskor Kanalas Gergely, a DS márkaigazgatója.

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...