A Tesla Model X jól „vizsgázott” utasvédelemből amikor beleszálltak hátulról egy piros lámpánál

In hír
Tesla baleset

Hatalmas balesetet részese volt egy Tesla Model X, amikor szó szerint belerepült hátulról egy Nissan Sentra, a balesetet a Tesla mögött várakozó autó dashcam-je rögzítette. Az ütközés valóban szörnyű, amely kivédhetetlen volt.

Az eset egy dél-abingtoni településen, Lackawanna megyében, Pennsylvaniában történt. A videón egy fehér Nissan Sentra látható, amint egy becsatlakozó úton érkezik és nem sokkal ezútán becsapódik a jelzőlámpánál várakozó Tesla Model X hátsó részébe.

A baleset előtti pillanatban, a hátrafelé néző kamera képén megjelenik a Nissan és látható, ahogy a fehér autó átugrat a járdán majd a fűcsíkon. Valószínűleg a járdaszegély dobja meg az autót mielőtt a sötétkék Tesla-ba vágódik.

Az ütközés olyan erős volt, hogy a Sentra átfordult a tetején, majd visszaborul a kerekeire. Eközben a X modell a levegőbe emelkedik, amint az autó bal hátsó része megsemmisült. Az ütközés után látszik, hogy az egyik szárnyajtó lassan felnyílik.

A szemtanúk azt állítják, hogy a Nissan vezetője kirepült a járműből a szélvédőn keresztül és többször beütötte a fejét, a Tesla egyik női utasa állítólag kisebb sérüléseket szenvedett. Szerencsére a mentősök gyorsan megérkeztek a helyszínre és ellátták a sérülteket.

Forrás: carsccops

 

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...