Az új Toyota GR Supra Liberty Walk tuning

In bemutató

Az év elején bemutatott előzetes alapján a Liberty Walk hivatalosan is bemutatta új stílusirányzatát a Toyota Supra számára, ez nem más mint a Wild Widebody extra szélesítő készlet.

Szénszálból vagy üvegszálből készülő csomag agresszív, szinte a földig leérő első és ívekkel teli hátsó lökhárítót, magasan kiemelkedő hátsó légterelőt tartalmaz. Készítettek egy mélyre húzott hátsó diffúzort, extra széles sárvédőket és új kötényeket is az autóhoz.

Az üvegszálas készlet ára 14 850 dollár (kb. 4,5 millió forint), míg a szénszálas változat 15 950 dollár (kb. 4,8 millió Ft). A Liberty Walk kínál egy még agresszívebb, új motorháztetővel kiegészített készletet is, ez valamivel drágább, az ára 17 930 dollárnál (kb. 5,4 milliót forint) kezdődik.

Természetesen a különféle alkatrészeket külön-külön is meg lehet rendelni. Az első lökhárító, 2750 dollárnál kezdődik. A motorháztető 3080 dollárért vásárolható meg, míg a hátsó szárny 3850 dollártól indul. Végül a diffúzor és a hátsó légterelő 3300 dollárért vásárolható meg.

A stíluscsomag a Liberty Walk AirRex légrugózásával válik teljessé, amely további 7900 dollárért (2,4 millió forint) rendelhető meg.

A motor semmilyen teljesítményváltozást nem igényel. A 2021-es Supra egy turbós 3,0 literes hathengeres motorral rendelkezik, amely 382 lóerőt és 498 Nm nyomatékot présel ki magából.

A modell kapott egy új, belépő szintű, turbós 2,0 literes négyhengeres motort is, amely 255 lóerőt és 400 Nm nyomatékot fejleszt. Az erőmű nyolc sebességes automata sebességváltóval van összekötve, amely lehetővé teszi a sportkupé 0-100 km/órás gyorsulását körülbelül 5 másodperc alatt.

Forrás: carscoops

You may also read!

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...

Hamarosan érkezik az elektromos Citroen e-Berlingo, hét üléssel és 280 kilométeres hatótávval

A Peugeot nemrég dobta piacra a Partner és a Rifter elektromos változatait, most a Citroen is ugyanezt tette és

Read More...