A 2021-es Peugeot 5008 frissített külsővel és új belsővel érkezik

Lehullt a lepel a 2021-es Peugeot 5008-ról, az újítások viszonylag csekélyek, de mindenképp segítenek frissen tartani a terepjárót, amíg a vadonatúj modell pár év múlva piacra kerül.

Az átalakítások az autó elején kezdődnek egy új, keret nélküli hűtőráccsal. A LED technológiás fényszórók is teljesen újak és az orr rész megkapta a Peugeot új horog alakú nappali menetfényeit.

Az autó hátulját tekintve, szintén új lámpákkal találkozhatunk, teljes LED technológiával, amelyeket áttetsző, de sötétített üveg borít. Az új 5008-at vásárlók számára az autógyár tervezett néhány új fantasztikus színárnyalatot is.

A frissített 5008-on végrehajtott módosítások leginkább az utastérben érezhetők. A francia autógyártó legújabb i-Cockpit belső elrendezésével, amely 10 colos infotainment érintőképernyőt és 12,3 colos digitális műszercsoportot tartalmaz. Az SUV megkapta a „zongorabillentyű” stílusú kapcsolókat. Az új kapcsolókkal kezelhetjük a legfontosabb funkciókat például a rádiót, a légkondicionálót, a jármű beállításokat, a telefont, a vészvillogót és a navigációs beállításokat.

A 2021-es modellhez új belső kárpitokat kínálnak, ilyen a vörös Nappa bőr kárpit és a Mistral Black Alcantara. Néhány új, eddig a felső kategóriában ismert technológia is bekerült az új 5008-ba. Bővíthetjük az extrák sorát éjszakai látórendszerrel, adaptív sebességtartó automatával Stop and Go funkcióval, a sávtartóval, kiterjesztett táblafelismerővel és megkapjuk az autógyártó legújabb generációs automatikus vészfékező rendszerét.

Négy hajtásláncot kínálnak az európai vásárlóknak. Választhatnak 1,2 literes háromhengeres vagy 1,6 literes négyhengeres benzin illetve az 1,5 literes négyhengeres vagy 2,0 literes négyhengeres dízelmotort.

Az ár részleteit még nem közölték, de a terepjáró az év vége előtt már megérkezik az európai márkakereskedésekbe.

Forrás: carscoops

Verified by MonsterInsights