Itt a ‘Long Way Up’ trailer

In hír
Kifejezés eltávolítása: Long Way Up’ trailer Long Way Up’ trailer

Kijött az Ewan McGregor és Charley Boorman főszereplésével és rendezésével készülő új kalandfilmsorozat, a Long Way Up trailere: 

 

A két jóbarát McGregor és Booman újra összeáll egy kalandos utazásra, immár majdnem egy évtizede az utolsó világkerülő túrájuk után. Különleges vállalkozás elé néznek, hiszen a cél nem kevesebb mint 13000 mérföld 100 nap alatt, a dél-amerikai Ushuaiából egészen fel Los Angelesig. Persze az egészet még érdekesebbé teszi az a kihívás, hogy mindketten egy módosított elektromos Harley-Davidson LiveWire® motorral mennek végig.

Az új fejlesztésű technikával 16 hátáron kelnek át és 13 országon motoroznak végig a régi stábbal és rendezőkkel, David Alexanian és Russ Malkinnal, akik az elsőként legyártott Rivian terepjárókkal követik őket.

A sorozat beharangozó videója már megtekinthető az új Apple Original sorozat részeként.  Főszerepben Ewan McGregor és Charley Boorman. A 11 részes sorozat első három részének világ premierje az Apple TV+ csatornán lesz látható pénteken, szeptember 18-án. Az új részek pedig hetente jelennek meg, minden pénteken.

You may also read!

Starman a Tesla-ban elhaladt a Mars mellett

Több mint két éve indította a SpaceX a Starmant az űrbe, egy Tesla Roadster volánja mögé ültetve. Az autó

Read More...

Volkswagen ID.3 megkapta az 5 csillagot az EuroNCAP töréstesztjén

Még csak egy hónapja kapható a piacokon az Volkswagen ID.3 de már több baleset szerencsétlen részese volt. A német

Read More...

Dacia Duster Pick-up, a román mindenes

A Dacia még idén piacra dobja a Duster pick-up verzióját, de egyelőre csak Romániában lesz kapható. A nyitott rakodóterű

Read More...