A Suzuki Swace hamarosan megérkezik Európába a Toyota Corolla Wagon hasonmásaként

In bemutató, hír

A Suzuki még idén télen bemutatja az európai piacra kerülő második autóját, amelyet a Toyota osztott meg a két gyártó között tavaly aláírt együttműködési és üzleti megállapodás alapján. A Suzuki Across idén júliusi debütálása után a japán cég elindítja a Swace-t, a Toyota Corolla apró módosítással újratervezett változatát.

Megjelenésében az új családi kombi 99 százalékban megegyezik a Corolla-val. Az egyetlen kisebb különbség az elülső részen látható, ahol egy kissé módosított lökhárító és egy vékonyabb hűtőrács található. Minden más gyakorlatilag változatlan, ez biztosan nem rossz hír a japán autók szerelmeseinek.

A Swace hét modern színben lesz kapható, például gyöngyház fehér, kristályfény, “szuperfehér” és “drágaezüst” fényezéssel. A kocsi akár 596 liter rakományt is képes elnyelni, ha az összes ülés a helyén van. Egy kar segítségével könnyen lehajtható a hátsó ülés sor, így egy hatalmas sík csomagtér áll a rendelkezésre.

A Corolla átépítéseként a Swace megkapja az eredeti Toyota hibrid hajtását is. Ez azt jelenti, hogy egy 1,8 literes benzinmotor van a motorháztető alatt, amelyet egy elektromos motor támogat.

Az autó teljesítménye nem különösebben nagy. Álló helyzetből a 100 kilométer/órát 11,1 másodperc alatt éri el, de ez még mindig elfogadható gyorsulás egy olyan autótól, amely kevesebb, mint 100 gramm CO2-t bocsát ki kilométerenként.

Az új Swace értékesítése Európában még ebben az évben elkezdődik, részletesebb műszaki adatokat és az árakat, az értékesítési dátumhoz közeli időpontra ígért a gyártó.

Forrás: carscoops

You may also read!

sérült autók Európában

Kiderült, mely autók sérülnek a legritkábban és a leggyakrabban Európában

Használt autó vásárlásakor az egyik legfontosabb cél annak kiderítése, hogy volt-e már balesetes az autó. Miután egy autó karosszériája

Read More...
Tim Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az

Read More...
Hidrogén hajtású Defender

Hidrogén hajtású Defender prototípust fejleszt a Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover az új Land Rover Defenderre épülő, hidrogénüzemű (hydrogen fuel cell electric vehicle – FCEV) prototípus

Read More...